Cum să îți îngrijești tenul toamna

Posted by Alin Marinescu on Monday, October 10, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru Cum să îți îngrijești tenul toamna

Odată instalată toamna (brr, nici nouă nu ne convine!), e momentul oportun pentru a-ți updata rutina de frumusețe la noile temperaturi.
Concret, a venit acea perioadă din an când trebuie să îți reînnoiești, să îți regenerezi și să îți împrospătezi pielea, dar mai ales când e cazul să te ocupi de urmele lăsate de efectele nocive ale soarelui și ale vântului din timpul sezonului estival.

Exfoliază-ți tenul
Vara tendința este sa evităm exfolierea, pentru a pastra cât mai mult nuanţa bronzului. Este momentul să reintroduci exfolierea în ritualul tău de îngrijire zilnică. „Recomand exfolianţii delicați“, e de părere Diana Marandiuc, trainer Naturys Romania, care ne spune care este ritualul corect de îngrijire pentru acest anotimp.

Hidratează-ți tenul
Accelerează-ţi rutina! Pielea în sezon rece are nevoie mai multă de vitamine şi de îngrijire mai intensă, inclusiv noaptea, recomandă specialistul. Se recomandă, începând cu etapa de demachiere, să te bazezi pe produse cum ar fi laptele demachiant, care conține şi ingrediente care vor hidrata pielea în timp ce o cureți. Ca produs de îngrijire, orientează-te către creme cu un grad ridicat de hidratare şi nutriţie, aplicate de două ori pe zi, dimineaţa, înainte de machiaj şi seara, înainte de culcare.

Protejează-ți tenul
Ai grijă la efectele dăunătoare ale soarelui chiar și pe timpul sezonului iernal, avertizează expertul. Chiar dacă vara și temperaturile ridicate au trecut, pielea ta are nevoie  în continuare de protecţia corectă UV.

Sursa:   www.unica.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum să îți îngrijești tenul toamna