Cum să ne păstrăm tot anul tonusul căpătat în vacanță

Posted by Alin Marinescu on Monday, September 3, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Vacanța pe care atât de mult ai așteptat-o s-a terminat și trebuie să te întorci la serviciu dar parcă te simți mai obosit decât înainte de concediu.

Încearcă să faci cât mai mult sport, nu uita de hidratare și încearcă să te programezi la un salon special pentru a avea parte de o sesiune de masaj. Psihologii ne explică ce trebuie să facem pentru a ne bucura tot anul de tonusul obținut în zilele libere.

”Este foarte important să petrecem timpul liber alături de cei dragi, în familie. Pentru că este un timp de calitate în care ne putem conecta emoțional, putem întări legătura dintre noi făcând lucruri care ne plac și mai ales pentru că unii copii nu au parte de acest timp de calitate pentru că părinții sunt plecați în srtăinătate.

E simplu să ne păstrăm tonusul și starea de bine pe care le căpătăm în vacanță. Trebuie să menținem această conexiune emoțională din relațiile care ne fac bine, de familie, prin ritualuri zilnice. Cum ar fi să luăm masa împreună, să participăm la activități casnice cum ar fi să spălăm vasele împreună, dar și prin a face în continuare lucruri relaxante (încheiem seara cu o poveste, ne uităm la un film împreună)” a explicat psihologul Andreea Neagu, la Antena1.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum să ne păstrăm tot anul tonusul căpătat în vacanță