Cum se poarta oamenii inteligenti cu cei pe care nu ii plac

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, February 24, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru Cum se poarta oamenii inteligenti cu cei pe care nu ii plac

Nu întotdeauna oamenii pe care îi întâlnești sunt drăguți și generoși, însă nu trebuie să îți ieși din minți când cunoști persoane care nu sunt pe placul tău. Îți dăm câteva sfaturi care te vor ajuta să faci față celor care te-ar putea scoate din minți.
 
Acceptă că nu ai cum să placi pe toată lumea

Oamenii sunt diferiți, așa că unii vor fi pe placul tău, alții nu. Dacă accepți asta, le vei face față mai bine celor care nu sunt așa cum ți-ai dori tu să fie. Până la urmă, persoanele care te enervează nu sunt rele neapărat, ci pur și simplu au alte păreri și valori. Aceste diferențe duc la apariția neînțelegerilor și a conflictelor, iar când vei înțelege asta, nu te vei mai lăsa condusă de emoții când ai de-a face cu oameni pe care nu îi placi.

Fii politicoasă chiar și cu oamenii care îți sunt antipatici

Indiferent de ce sentimente ai pentru o persoană, dacă ești inteligentă, o vei trata cu respect. În caz contrar, așteaptă-te la reacții pe măsura comportamentului tău. Cu cât atitudinea ta va fi mai neutră, cu atât mai liniștită vei fi.

Tolerează-i pe cei pe care nu îi placi

Trebuie să înțelegi că ai nevoie în viață de oameni care au alte păreri și care au curaj să îți spună asta, pentru că ei s-ar putea să îți arate greșelile tale și să te ajute să le repari. Persoanele care te provoacă și care te scot din sărite sunt cele care te apropie mai repede de succes, așa că nu le da la o parte. Nici tu nu ești perfectă, iar lumea te tolerează totuși.

Spune ce nu îți place la o persoană

Dacă o persoană te scoate din sărite în mod constant, poți să îi spui că felul în care ți se adresează te deranjează. Evită, însă, limbajul agresiv și încearcă să fii cât se poate de diplomată. S-ar putea să îți dai seama că persoana respectivă nici nu își dă seama că te deranjează.

Concentrează-te pe tine

Indiferent de atitudinea ta, unele persoane tot vor încerca să te enerveze sau să îți intre pe sub piele. Învață să controlezi frustrările pe care le ai când ai de-a face cu cineva care te scoate din sărite. În loc să te gândești la cât de iritant este individul respectiv, încearcă să înțelegi de ce reacționezi astfel. Este mult mai ușor să îți schimbi comportamentul și atitudinea, decât să îi schimbi pe ceilalți.

Distanțează-te de oamenii care nu îți plac

Dacă toate metodele dau greș, cel mai indicat este să stai departe de persoana care te enervează și să eviți să ai de-a face cu ea.

sursa: stiri.com.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum se poarta oamenii inteligenti cu cei pe care nu ii plac