Cum se obtine un abdomen plat

Posted by Alin Marinescu on Monday, September 4, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru abdomen plat

Muschii
si grasimea sunt doua tipuri diferite de tesut in corpul uman si nu se pot transforma unul intr-altul. Daca ai muschii abdominali mai tari ca otelul, dar sunt acoperiti cu straturi succesive de tesut adipos, ca sa-i poti etala ai nevoie de programul special numit "six pack attack".

Trebuie sa te antrenezi de cel putin trei ori pe saptamana pentru a obtine muschi tari si puternici, dar trebuie sa te antrenezi suficient de tare pentru ca ai nevoie de timp de recuperare.

Exercitiile abdominale nu reduc tesutul adipos din acea zona, "arderea" tesutului adipos abdominal supunandu-se acelorasi reguli ca la oricare alta regiune a corpului.

Trebuie sa iti supraveghezi dieta si sa faci exercitii cardiovasculare suficiente pentru a crea un deficit caloric.

Varietatea este cheia pentru a obtine abdomenul mult dorit. Incearca sa executi exercitiile din unghiuri diferite, astfel vei lucra nu doar rectus abdominis, cel mai proeminent muschi ci si oblicii interni si externi si muschii transversali.

Pentru a avea un abdomen plat nu va trebuie decat 15-20 de minute in fiecare zi, timp de doua, aproape trei saptamani in care veti executa patru exercitii pentru un abdomen plat, exercitii diferite in fiecare zi, urmate de jogging, mers pe jos sau pe bicicleta, precum si o alimentatie sanatoasa, saraca in grasimi, zaharuri si acizi.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum se obtine un abdomen plat