Cum se bea corect ceaiul de anghinare

Posted by Alin Marinescu on Saturday, October 7, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru ceaiul de anghinare

Ceaiul de anghinare este un agent perfect pentru a elimina intr-un timp cat mai scurt kilogramele in plus. Are calitatea de a regla cantitatea de zahar din sange, in acelasi timp, avand si posibilitatea de a regla modul de realizare a colesterolului din corp. Datorita acestor caracteristici, este indicat a fi folosit si de catre persoanele ce sufera de diabet.

De asemenea, are un efect curativ prin faptul ca ajuta la eliminarea grasimilor suplimentare din corp. In acelasi timp, este perfect si pentru sistemul digestiv, ajutand corpul sa digere mai usor mancarea, se va imbunatati metabolismul, astfel, problema depunerilor de grasime nu va mai exista.

Ceaiul de anghinare stimuleaza foarte bine functia antitoxica a ficatului, ajutand la eliminarea toxinelor din organism, iar pentru a obtine acest efect trebuie sa amesteci 1 lingura de frunze de anghinare cu 500 mililitri de apa si sa lasi peste noapte la macerat. Dimineata strecoara bine, bea jumatate din cantitate pe stomacul gol si apoi stai in pat macar 10 -15 minute pe partea dreapta. Restul se bea inainte de celelalte mese.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum se bea corect ceaiul de anghinare