Cum sa arati cu 10 ani mai tanara folosind doar vaselina

Posted by Alin Marinescu on Friday, October 20, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru Cum sa arati cu 10 ani mai tanara folosind doar vaselina

Pielea fara riduri e visul oricarei femei . Si, in timp ce piata e invadata de nenumarate creme anti-rid, acestea esueaza in a da rezultatele dorite, chiar daca pretul lor este destul de piperat. Dar nu multe femei stiu ca un ingredient banal poate face minuni pentru ridurile din coltul ochiului, cele de expresie si pentru celelalte riduri de pe fata.
Ai auzit vreodata de folosirea vaselinei in tratarea ridurilor?
De fapt, foarte multe celebritati, incluzandu-le pe Jennifer Aniston si Marylin Monroe, au mizat pe acest produs pentru a-si trata ridurile. Citeste si afla cum sa previi aparitia ridurilor si, de asemenea, cum sa le elimini pe cele existente folosind vaselina.

Jeleu de petrol pentru riduri
Ridurile apar de multe ori pe o piele uscata, de aceea toti dermatologii recomanda persoanelor cu ten uscat folosirea frecventa a unei creme hidratante pentru a-si contrabalansa acest deficit. O piele bine hidratata este mai putin expusa la imbatranire. Dar cum poate vaselina sa previna aparitia ridurilor?

Aceasta hidrateaza adanc pielea facand-o mai supla si mai elastica. Pe de alta parte, pielea uscata e susceptibila la linii de ten lasate. Pentru a preveni aparitia prematura a ridurilor de pe fata, de sub ochi si de pe buze, aplica pe ele niste jeleu de petrol.

E buna pentru riduri?
Vaselina e cel mai recomandat gen de jeleu de petrol. Este des folosita ca balsam pentru buzele crapate si e de asemenea buna pentru ridurile de pe fata si de la ochi pentru ca „Petrolul are o greutate moleculara ridicata care creeaza o pelicula impenetrabila la suprafata pielii. Pastreaza mizeria din mediul inconjurator afara si umiditatea inauntru".

Vaselina hidrateaza pielea, drept urmare este folositoare impotriva ridurilor. De fapt aceasta previne ridurile formand un strat protector la suprafata pielii, retinand umiditatea in piele si prevenind pierderea acesteia. Asa pastreaza pielea hidratata si elastica.

Vaselina are proprietati anti-imbatranire si poate reduce vizibil ridurile. Aplic-o regulat pe fata pentru a sterge si combate ridurile.

Te ajuta impotriva ridurilor?
Vaselina e extrem de eficienta cu ridurile adanci cum ar fi liniile brazdate, care sunt, alminteri, greu de eradicat. Aplicand vaselina de doua ori pe zi nu o sa te scape neaparat de ele, dar cu siguranta le va reduce din aspect.

Previne vaselina aparitia ridurilor?
Ridurile apar in mod natural odata cu procesul de imbatranire. Totusi, aplicand vaselina regulat vei amana aparitia acestora pe fata ta. Daca aplici jeleul pe o fata umeda, acesta va pastra umiditatea inauntru si va face ca ridurile de la ochi si de pe fata sa nu iasa in evidenta.

Vaselina pe tenul tau impotriva aparitiei ridurilor
Pentru a beneficia de proprietatile anti-imbatranire ale vaselinei, aplica pe fata regulat, in fiecare seara inainte de culcare. iti va hidrata pielea, facandu-ti tenul sa para mai tanar dimineata.

Este, de asemenea, important sa te speli pe fata inainte sa aplici vaselina. De asemenea asigura-te ca o aplici pe o piele umeda.

Vaselina pentru ridurile de la ochi
Poti cu usurinta sa scapi de ridurile de sub ochi aplicand vaselina in zona din jurul acestora. Curata bine pielea si asigura-te ca nu au ramas urme de machiaj inainte de a aplica vaselina. Cel mai bun moment in care poti sa aplici vaselina este inainte de a merge la culcare, ca o parte din rutina ta zilnica de infrumusetare.

Este vaselina sigura pentru eradicarea ridurilor?
Vaselina contine ceresina, uleiuri minerale, alcool si lanolina, pe langa alte ingrediente. Daca o folosesti conform metodei de intrebuintare de pe ambalaj, e sigura de aplicat pe fata, buze, in jurul ochilor, pe maini si pe tot corpul in general. Evita contactul direct cu ochii deoarece poate cauza disconfort.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum sa arati cu 10 ani mai tanara folosind doar vaselina