Cum sa ai un bust mai ferm, in mod natural

Posted by Alin Marinescu on Thursday, August 25, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru bust ferm

Pentru multe femei, sanii sunt un simbol al feminitatii si senzualitatii. Cu siguranta iti doresti si tu un bust ferm si care sa isi mentina aspectul in timp, insa stii cum sa il obtii?

Greutatea corporala influenteaza forma si fermitatea sanilor

Deloc surprinzator, atunci cand pierdem sau luam in greutate, aceasta este distribuita uniform. Pentru sani frumosi, incearca sa nu fluctuezi prea mult in ceea ce priveste numarul de kilograme, intrucat efectul yo-yo poate avea consecinte de lunga durata asupra bustului tau. Daca vrei totusi sa atingi o anumita greutate, e de preferat sa ajungi acolo mai incet, printr-o dieta echilibrata, decat sa te bucuri de efectele unei diete-soc, ale carei rezultate vor disparea la fel de repede cum au si aparut.

Protejeaza-te contra radiatiilor nocive

Protectia solara trebuie sa fie nelipsita din kit-ul tau de vacanta, mai ales daca preferi sa faci plaja topless. Aplica cu generozitate crema cu SPF ridicat pe bust, deoarece razele soarelui au un puternic efect de imbatranire a pielii si de distrugere a colagenului natural, acea substanta care confera elasticitatea si sanatatea sanilor tai.

Ai grija la dieta

O dieta ideala pentru sanii tai (si pentru pielea, parul si unghiile tale, in general) este una bogata in vitamine si fito-nutrienti. Fructele vedeta ar trebui sa fie lamaile, strugurii si rodiile, deoarece contin un nivel ridicat de astfel de substante nutritive. Incearca si suplimentele alimentare si ulei esential de rodie, dovedit sa aiba efecte minunate anti-aging!

Masaj, masaj, masaj

Maseaza-ti sanii de cel putin doua ori pe saptamana, folosind uleiuri naturale de cocos, rapita sau masline, fie uleiuri esentiale de chimen dulce, menta sau lemongrass – ele contin ingrediente active ce ajuta la rejuvenarea celulelor pielii. Alternativ, maseaza-te cu un cub de gheata sau, pur si simplu, foloseste apa rece pe suprafata bustului atunci cand faci dus.

Creeaza-ti propria masca naturala

In ziua de azi se gasesc zeci si zeci de masti in comert, special create pentru a conferi fermitate bustului tau, insa in cazul in care preferi metodele naturale, homemade, noi iti recomandam o masca usor de facut, cu doar trei ingrediente pe care mai mult ca sigur le vei gasi prin casa. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci o lingura de iaurt cu un ou si o lingura de ulei de vitamina E, sa aplici cu generozitate si sa lasi sa actioneze timp de 30 de minute. In final, clateste cu apa rece si, voila, tocmai ai facut primul pas catre un bust mai frumos!

Free the nipple?

Desi exista persoane care sustin ca e bine sa porti sutien pentru a iti sustine sanii, studiile cele mai recente arata exact contrariul. Incearca pe cat posibil sa renunti la sutien si sa fii mandra de bustul tau: in timp, vei vedea rezultatele. Desigur, in cazul in care ai un bust mai mult decat generos, sau atunci cand faci sport, recomandam cu toata increderea purtarea unui sutien sau a unei bustiere adecvate si de calitate – astfel de articole merita intotdeauna investitia, gandeste-te ca o faci pentru tine si pentru corpul tau.

Incearca sa renunti la fumat

La fel ca o dieta saraca in nutrienti si bogata in ingrediente nocive sau ca expunerea indelungata la razele puternice ale soarelui, fumatul dauneaza si el sanatatii si elasticitatii pielii tale, iar sanii tai nu fac exceptie. Substantele din tigari au efectul de distrugere a colagenului natural al dermei si ingreuneaza circulatia sangelui la nivel mamar, astfel incat sanii tai pot capata in timp un aspect imbatranit si plin de riduri. Chiar si un numar redus de tigari te poate afecta, asadar incearca, treptat, sa renunti definitiv la acest viciu: efectele pozitive asupra sanatatii tale nu vor intarzia sa apara.

sursa: elle.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum sa ai un bust mai ferm  in mod natural