Cum purificam casa cu lamai si sare

Posted by Alin Marinescu on Saturday, July 7, 2018 Under: Stiri din Sanatate

 
Lamaia nu este doar o sursa de vitamina C, ci si un leac pentru a tine energiile negative departe de casa. Lamaia poate reimprospata si parfuma camera. Studiile de aromoterapie releva faptul ca mirosul de citrice genereaza un sentiment de bunastare si reduce stresul. Atunci cînd lamaile sunt plasate într-un dormitor, se vor îmbunatati calitatea somnului si concentrarea. În plus, acest truc respinge insectele, în special tantarii, si indeparteaza energiile negative care provin din disputele dintre membrii familiei, de exemplu. Ingrediente: 3 lamîi; sare; un bol de salata;

Cu ajutorul unui cutit, faceti o crestatura în forma de cruce pe fiecare lamîie si puneti sare în interior. Puneti lamîile într-un castron de salata si asezati-l în camera pe care vreti sa o purificati. Energiile negative sînt caracterizate de un mod de comunicare negativist si de ideile pesimiste ale unei persoane. Ele au repercusiuni asupra mediului înconjurator si asupra starii emotionale, ducînd la depresie.

Cum va puteti proteja de energiile negative: Controlati-va frica! Uneori, energiile negative vin din frici, fobii, un sentiment de nesiguranta si gînduri negative, astfel încît trebuie sa învatati sa va controlati temerile si sa tineti departe gîndurile care stau la originea lor. Cautati ajutorul unui profesionist în domeniul sanatatii sau în tehnici precum hipnoza. Adoptati o atitudine pozitiva! Simplul fapt de a avea o atitudine pozitiva ajuta la eliminarea energiilor rele. Zîmbiti si bucurati-va de momentele bune petrecute cu cei dragi.

Gestionati stresul! Fiind una dintre bolile societatii noastre moderne, stresul provoaca multe probleme fizice si mintale. Prin urmare, este esential sa învatati cum sa gestionati stresul pentru a evita anumite patologii si pentru a elimina ideile negative. Luati în considerare practicarea activitatilor fizice si a metodelor de relaxare, cum ar fi yoga sau meditatia. Înconjurati-va de oameni pozitivi! Uneori uitam ca starea noastra emotionala este influentata de ceilalti, evitati persoanele toxice. Curatati casa de influente rele! Faceti o schimbare în decor, scapati de lucrurile greoaie si inutile, deschideti ferestrele pentru a lasa aerul si soarele sa intre, parfumati camerele cu tamîie sau produse naturale, cum ar fi lamîia.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum purificam casa cu lamai si sare