Cum poti slabi cu frunze de telina

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, March 2, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru frunze de telina

Mai puternice si mai con­cen­trate in substante active decat rada­cina de telina, frunzele aju­ta la ar­derea gra­similor si eliminarea apei din tesuturi. De asemenea, au efect hi­po­glicemiant, ajuta la scaderea senzatiei de foame necon­tro­lata, trateaza tulbu­ra­rile hormonale, sunt remineralizante si revigorante. 

Cu frunzele de te­lina - adaugate in alimentatia de zi cu zi - se slabeste usor si sana­tos, cu o conditie: dieta sa fie echi­li­brata, nu prea bogata in calorii, si fara excese de dulciuri, grasimi, fainoase, alimente sarate, potrivit formula-as.ro. Cei interesati sa sla­beasca cu ajutorul lor le pot "rontai" ca atare, intre mese, le pot adauga in salata de cruditati, ori ca adaos la ciorbe si man­caruri. Iata si doua retete cu frunze de telina, care favorizeaza arderea kilo­gramelor:

Suc din frunze de telina

Se iau 40-50 g frunze de telina, se maruntesc, se adauga o jumatate de pa­har de apa, apoi se mixeaza cu aju­torul blenderului. Se lasa sa stea 10 minute si se strecoara. Se bea sucul cu o ju­matate de ora inainte de masa, de 2-3 ori pe zi (doar preparat proas­pat). O cura dureaza 3 saptamani.

Salata din frunze de telina

O mana de frunze de telina se toaca marunt, se adauga suc de la­maie si cate­va picaturi de ulei de mas­line. Se consuma aceasta salata de 2-3 ori pe zi, cu 20 de minute inainte de mese, timp de 3 saptamani.

sursa: sanatate.bzi.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum poti slabi cu frunze de telina