Cum poti scapa de durerile de spate cu ajutorul laptelui

Posted by Alin Marinescu on Saturday, September 22, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Durerile de spate sunt principala cauza de imobilizare a persoanelor din intreaga lume si una din zece persoane sufera de probleme cu spatele, motiv pentru care oamenii cheltuie miliarde de lei incercand sa atenueze disconfortul. Dr. Stuart McGill, profesor de biomecanica la University of Waterloo, este de parere ca: „Atat de multe tratamente se dovedesc a fi ineficiente, deoarece sunt considerate a fi universale, pentru toate varstele si conformatiile, dar rareori ataca adevarata problema.”

Durerile de sciatica sunt o problema des intalnita, caracterizate prin intensitate crescuta, amorteala si furnicaturi pe coloana. Acestea au loc, de obicei, din cauza unei hernii de disc netratate la timp sau corespunzator si se simt rareori in ambele parti ale spatelui. Cu toate acestea, exista mai multe remedii naturale ce pot fi folosite in casa pentru a scapa de aceasta problema, iar unul dintre ele este o bautura miracol, adica laptele cu usturoi. Usturoiul este considerat un antibiotic natural, ce imbunatateste sistemul imunitar si sanatatea inimii, in timp ce lupta cu inflamatiile, scade riscul cancerului si trateaza infectiile, iar combinatia cu lapte, care este o sursa bogata in proteine, calciu si vitamina B12, reprezinta remediul perfect pentru durerile de spate. Aceasta reteta face parte din remediile de tip Ayurveda si proprietatile sale anti-inflamatorii te vor ajuta sa ai zile mai linistite.

Ingrediente: 4 catei usturoi, 250 ml lapte dulce de 1.5% grasime, miere naturala

Instructiuni: Se toarna laptele intr-o cratita si se adauga usturoiul pisat, apoi pe foc mic se aduce la temperatura de fierbere, amestecand continuu cu o lingura de lemn, ca sa nu se prinda. Se lasa la racit, moment in care se adauga mierea, altfel mierea pusa intr-un lichid fierbinte devine toxica. Se consuma imediat dupa preparare.

Beneficiile acestei bauturi: trateaza insomnia; imbunatateste circulatia sanguina; sustine functionarea inimii; trateaza artrita; imbunatateste functionarea ficatului; detoxifica organismul; ajuta digestia; accelereaza recuperarea medicala; imbunatateste sistemul imunitar; lupta cu impotenta; trateaza raceala. sursa: feminis.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum poti scapa de durerile de spate cu ajutorul laptelui