Cum poti folosi mierea pentru a scapa de riduri

Posted by Alin Marinescu on Monday, December 18, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru riduri

Mierea ofera o multitudine de beneficii pentru sanatatea oamenilor. Aceasta iti da mai multa energie, controleaza glicemia, vindeca insomniile, ajuta la scaderea in greutate si imbunatateste digestia.

De fapt, mierea este perfecta si pentru ritualurile de infrumusetare. Are proprietati antiseptice, antioxidante, antibacteriene si antiinflamatoare. De asemenea, o poti folosi pentru a scapa de riduri. Iata cum!

Tratamentul perfect pentru a scapa de riduri pe baza de miere
Mierea este folosita de obicei ca un indulcitor natural pentru ceaiuri, salate, clatite si senvisuri. insa mierea reprezinta o sursa excelenta de antioxidanti si iti poate proteja eficient pielea de deteriorarea celulelor cauzata de radicalii liberi. Acestia pot contribui la procesul de imbatranire si pot forma linii fine si riduri, a caror aparitie incearca toata lumea sa o amane pe cat de mult este posibil. Mierea te va ajuta sa mentii pielea hidratata si tanara.

Pentru a intarzia imbatranirea pielii, ar trebui sa amesteci cantitati egale de miere si zeama proaspata de lamaie. Se aplica amestecul pe zona fetei si gatului. Se lasa masca sa se usuce, dupa care se clateste cu apa calduta. Se recomanda repetarea acestei proceduri de 1-2 ori pe saptamana, pentru o eficienta sporita.

Poti amesteca si 2 lingurite de miere cu 2 lingurite de pulpa de avocado. Aplica amestecul pe fata si pe gat si lasa-l sa stea timp de 30 de minute. Clateste cu apa calduta si repeta tratamentul o data pe saptamana.

Tratament cu miere pentru indepartarea cicatricilor si ridurilor
Semnele de pe piele pot fi neplacute. Daca ai semne pe o parte vizibila a corpului, poti folosi mierea ca tratament. Mierea are capacitatea de a spori regenerarea tesuturilor si de a repara celulele pielii, care, la randul lor, pot elimina eficient ridurile fine. 

Ar trebui sa amesteci parti egale de miere si ulei de cocos/ulei de masline. Se aplica amestecul pe zona afectata si se maseaza usor timp de 1-2 minute. Se acopera cu o carpa curata, inmuiata in apa calda, timp de 5 minute. Odata ce observi ca s-a racit prosopul, ar trebui sa stergi amestecul de pe piele. Se recomanda repetarea acestei proceduri de 2-3 pe saptamana.

sursa: eva.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum poti folosi mierea pentru a scapa de riduri