Cum ne detoxifiem corpul iarna?

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, January 18, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru Cum ne detoxifiem corpul iarna?

În secolul stresului şi al poluării, interacţionăm zilnic cu peste 80.000 de chimicale toxice, pe care tot noi le-am creat. Din acest motiv, imunitatea noastră este din ce în ce mai scăzută, obosim tot mai des şi este momentul pentru a adopta o strategie zilnică de detoxifiere, pentru a ne recăpăta energia de odinioară.
 
Pe timpul iernii, misiunea noastră este cu atât mai grea, cu cât corpul nostru este mai sedentar şi tinde să înmagazineze mai multe toxine decât în mod normal. Atunci când organismul nostru nu reuşeşte, prin detoxifiere, să scoată mai multe toxine din sistem decât numărul celor care intră în sistem, de obicei se instalează blocaje periculoase şi apar diverse boli cronice şi activitate anormală a sistemului nervos. Chiar dacă organismul nostru ne ajută destul de mult să eliminăm toxinele, prin colon, piele, rinichi, plămâni sau sistemul limfatic, atunci când solicitările devin intense, organele sunt supuse presiunii, iar un ajutorul extern este recomandat de specialişti.

Telul detoxifierii este de a scoate din corp impuritatile si de a optimiza functionarea corpului. Detoxifierea ajuta organele de eliminare care sunt suprasolicitate si le da timp sa se reabiliteze. De asemenea detoxifierea elibereaza energii necesare pentru procesul de vindecare si permite corpului sa foloseasca enzimele pentru a se elibera de paraziti si de celule denaturate.
Cu cat programul de detoxifiere este mai lung, beneficiile vor fi mai mari:
- Pierdere in greutate (orientativ: 3 zile = 1 kg, 7 zile = 3 kg, 10 zile = 5 kg)
- Curatarea pielii
- Mai multa energie
- Imbunatatirea digestiei
- Claritate mentala
- Pofta de viata
- Stabilitate emotionala
- Vindecarea unor simptome sau chiar boli

SIMPTOME

In procesul de vindecare si de curatire al corpului este normal sa apara diferite simptome numite si simptome de vindecare. Aparitia si intensitatea acestora reflecta gradul de toxicitate al corpului:
- Greata
- Durere de cap
- Balonari
- Diaree
- Oboseala
- Congestie sau mucus
- Senzatie de frig
- Eruptii cutanate
- Pofte

Sursa:   www.stiri.com.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum ne detoxifiem corpul iarna?