Cum functioneaza pancreasul, 5 moduri de detoxifiere

Posted by Alin Marinescu on Tuesday, November 21, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru pancreas

Pancreasul este un organ vital, dar prea putin se discutai despre el fata de inima, ficat, creier, organe genitale. si totusi, oricat de complicatai si greu de inteles i-ar fi functionarea, pancreasul are atribute atat de importante incat nu strica nimainui o trecere in revistai a lectiilor de anatomie din vremurile adolescentei, suplimentate cu informatii din medicinai si farmacie.

Cum sa detoxifiati pancreasul

Eliminati aportul de toxine, cum ar fi alcoolul, tigarile si drogurile ilegale. Consumati in schimb produse naturaleecologice, cum ar fi ceaiul de ghimbir care are rol antioxidant, suc de ginseng pentru cresterea nivelului deenergie, boabe de cedru pentru stimularea cresterii celulelor pancreatice. Consumul de ingrediente naturale ajutala eliminarea toxinelor din organism si vor curata mult mai rapid, pancreasul.
Beti zece pahare de apa pe zi (de preferat apa minerala). Prin consumul multor lichide veti curata pancreasulpermitand eliberarea rapida a toxinelor din rinichi. De asemenea, mai multe toxine vor fi eliminate prin transpiratisi urina.
Achizitionati-va o cabina de dus cu hidromasaj. Faceti dus inainte de a merge la culcare. Curatati-va pielea cuun burete cu lufa, cu apa fierbinte. Frecarea pielii, insotita de caldura si stimularea apei calde vor imbunatati fluxulde sange spre pancreas.
Luati o multivitamina in fiecare zi. Multivitaminele ajuta la stimularea functiei pancreasului. Potrivit specialistilor, multivitaminele pot contribui la prevenirea bolilor pancreatice, cum ar fi cancerul pancreatic.
Faceti exercitii de yoga pentru a stimula pancreasul. Uddiyana Bandha (tehnica yoga) este recomandata pentru sanatatea pancreasului. Practicati aceste exercitii zi de zi.

Ierburi cu rol de curatare a pancreasului

Tonice generale pentru pancreas – Boabele de ienupar, strugurii ursului si ardeiul gras sunt considerate plante cu rol tonic pentru pancreas. Alte plante care aduc beneficii sanatatii pancreasului sunt napii si afinele, care ar putea contribui la reglarea nivelului de zahar din sange, dar si fructele de cedru care stimuleaza functia pancreatica.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum functioneaza pancreasul  5 moduri de detoxifiere