Cum functioneaza dieta cu conopida?

Posted by Alin Marinescu on Sunday, October 2, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru dieta cu conopida

Aceasta dieta de slabire nu are un program stabilit pe zile cu numar de calorii si feluri de mancare pe care sa le consumi. 

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti placa gustul conopidei si sa te bucuri de el in tot felul de preparate.

Fie ca alegi sa o gatesti la cuptor, s-o adaugi in salate si supe, sa mananci muraturi sau sa faci din ea piureuri ori aperitive calde, conopida aduce beneficii uriase corpului, pentru ca, in timp ce iti subtiaza silueta, detoxifica si imbunatateste aspectul pielii.

Singura veste mai putin buna legata de dieta cu conopida este ca trebuie sa uiti pentru totdeauna de conopida pane. 

Prajeala nu te va ajuta sa slabesti, dimpotriva.

Dupa ce desfaci conopida in bucatele, o treci prin jet de apa, o cureti bine, apoi o fierbi putin, ca sa nu-si piarda din nutrienti. Mai mult, ea va ramane crocanta daca nu o uiti in apa fierbinte.

O poti savura cu parmezan ras deasupra. Sau cu sos tzatiki. Daca o stropesti cu lamaie, obtii o garnitura de conopida fiarta numai buna pentru un fel principal. Nu-ti place cu lamaie? Atunci condimenteaza buchetelele de conopida cu cimbru, chilli sau curry si le poti baga la cuptor, sa prinda crusta apetisanta.

Fa piure de conopida in locul celui de cartofi. Este bun la gust, are putine calorii si poti manca oricat doresti. Daca adaugi conopida in supe si ciorbe langa celelalte legume, tranzitul intestinal va incepe sa functioneze fara probleme. Nu uita si de conopida murata! Este un adevarat medicament pentru corp.

Kilogramele in plus vor disparea pe parcurs, cam doua pe saptamana, dar nu tine prea mult dieta cu conopida. Ca orice cura de slabire, si aceasta are riscuri pentru sanatate, de exemplu, poti suferi de carente nutritionale. Fa pauze de cate o luna si apoi reia regimul pana cand esti multumita de rezultate.

sursa: clickpentrufemei.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum functioneaza dieta cu conopida?