Cum folositi otetul de mere pentru a curata rinichii

Posted by Alin Marinescu on Friday, February 5, 2016 Under: Stiri din Sanatate

Imagini pentru otet de mere

Otetul de mere echilibreaza nivelul colesterolului, previne intoxicatiile alimentare, trateaza anumite probleme ale pielii, precum acneea, ajuta impotriva alergiilor, previne oboseala musculara dupa efectuarea excitiilor fizice, intareste sistemul imunitar, ajuta in lupta impotriva kilogramelor in plus, imbunatateste digestia si te scapa de constipatie, combate respiratia urat mirositoare, amelioreaza simptomele artritei si gutei, previne formarea pietrelor la rinichi si aparitia infectiilor urinare.

Otetul de mere este o alternativa sigura la interventiile chirurgicale invazive si la medicatiile cu toxicitate crescuta. Bicarbonatul de sodiu este o substanta pe chiar si organismul o produce in mod natural. In compartimentul renal se secreta bicarbonat pentru neutralizarea actiunii corozive a acizilor din urina. Suplimentarea pe cale orala a rezervelor de bicarbonat de sodiu existente in rinichi potenteaza acest mecanism de aparare si previne formarea calculilor durerosi.

Ingrediente:

• 2 linguri otet de mere
• 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
• 1 pahar de apa

Combina toate ingredientele. Amesteca bine si bea solutia obtinuta. Pentru eliminarea pietrelor la rinichi, bea solutia de doua pe zi.

sursa: sanatate.bzi.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum folositi otetul de mere pentru a curata rinichii