Cum folosim hreanul pentru a pierde in greutate

Posted by Alin Marinescu on Thursday, October 19, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru hrean

Cu siguranța esti nemulțumita de pernuțele de pe coapse sau de colaceii de pe abdomen. Pentru a scapa rapid de kg în plus îți propunem sa folosesti un produs natural care are efect benefic asupra organismului. Este vorba despre siropul de hrean, pe care îl poți realiza singura acasa. Cu ajutorul lui vei avea o silueta mai subțire, te vei simți mai bine, vei fi mai zvelta si mai vioaie.

Mod de preparare:
Se folosesc urmatoarele ingrediente: 120-130 g radacina de hrean, o bucațica mica de radacina de ghimbir, 2-3 lamai mari, 3 linguri de miere si puțina scorțisoara. Toate aceste ingrediente se pregatesc din timp. Se curața hreanul si radacina de ghimbir, apoi se taie în bucați potrivite si se pun într-un blender pentru a fi marunțite. Se adauga zeama de la lamai, mierea si scorțisoara, se amesteca pentru a obține siropul omogenizat, apoi se pune într-un borcan din sticla, care se închide ermetic. Acest preparat se pastreaza foarte bine la frigider.

Beneficiile siropului de hrean pentru organism:
Pentru a elimina kg în plus, se face un tratament cu sirop de hrean timp de 21 de zile. În fiecare zi se ia cate o lingurița de sirop înainte de mesele principale, deci de doua ori pe zi. Acest sirop are efect foarte bun asupra organismului, scade apetitul alimentar si ajuta la arderea grasimilor. Siropul de hrean este un adevarat medicament pentru ca are efect benefic asupra tuturor organelor, are elemente nutritive esențiale si valoare terapeutica mare. Prin efectul diuretic calmant este bun pentru rinichi si pentru ficat. Ajuta si în tratamentul reumatismului, a bolilor de articulații.

UIMITOR! Iata cat de sanatos este hreanul

Hreanul conține vitamine B, C si PP si numeroase oligoelemente: magneziu, calciu, potasiu, fosfor, sodiu, compusi de sulf si azot. Are foarte multa vitamina C si poate reduce nivelul de colesterol din sange. Hreanul are acțiune antiinflamatorie, antitusiva, antibacteriana, calmanta si expectoranta. Poate creste sistemul imunitar al organismului, poate ameliora durerile (mai ales de articulații) si poate ajuta în prevenirea infecțiilor. Este un bun remediu în tratamentul tusei, racelii, gripei, inflamațiilor gatului si afecțiunilor respiratorii. Mierea conține vitamine B si numeroase minerale (calciu, zinc, magneziu, fier, fosfor, potasiu). Are antioxidanți care neutralizeaza efectul nociv al radicalilor liberi, creste rezistența organismului si menține sanatatea acestuia.

Ghimbirul este eficient în lupta cu kg în plus, are proprietați antiseptice, digestive, laxative, expectorante, de stimulare a circulației sangvine, tonice, antispastice, de crestere a imunitații si a rezistenței organismului. Scorțisoara ajuta la scaderea în greutate, combate infecțiile bacteriene, creste energia în organism, intensifica metabolismul si reduce nivelul de zahar si colesterol din sange.

Contraindicații: siropul de hrean nu trebuie folosit de persoanele care sufera de ulcer gastric, ulcer duodenal, gastrita.

Daca vrei sa slabesti, trebuie sa faci ceva în acest sens! Nu obții nimic daca nu faci un pic de efort! Fa mai multa miscare, foloseste tratamentul cu sirop de hrean, renunța la alimentația nesanatoasa care este bogata în grasimi, renunța la alcool si cafea, ia suplimente de multivitamine si minerale pentru a-ți proteja organismul, gateste preparate culinare crude din multe legume si din carne slaba, fiarta sau preparata la gratar. Cu o astfel de dieta poți avea o silueta frumoasa, în cel mult o luna vei observa schimbarile, vei vedea ca este o soluție buna pentru reducerea greutații si diminuarea stratului de grasime din zonele cu probleme (talie, coapse, fese, abdomen).

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum folosim hreanul pentru a pierde in greutate