Cum folosim algele marine in combaterea celulitei

Posted by Alin Marinescu on Monday, July 16, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Vrei sa scapi de celulita in mod natural? Incearca o baie cu alge marine sau impachetarile cu alge marine. Celulita este o problema ce afecteaza milioane de femei, trimitandu-le la rafturile de creme si gelurile anticelulitice sau chiar la chirurgi esteticieni. Celulita este cauzata de mici "buzunare" de grasime de sub piele. Poate fi cauzata de o alimentatie gresita si de lipsa de exercitii fizice, insa geneticul este cel mai important determinant al existentei acesteia.

Algele marine sunt un ingredient de baza in combaterea celulitei, datorita aminoacizilor si vitaminei E. Ele ajuta la crearea unui aspect mai subtire si ferm al pielii. Un compus pentru baie din alge marine ar mai putea contine saruri marine pentru exfoliere si uleiuri pentru hidratare. O poti face chiar la tine acasa, fara sa dai multi bani la spa-urile si centrele de infrumusetare. Trebuie doar sa amesteci pudra de alge cu miere de albine si zeama de lamaie. Aplica masca uniform pe zonele cu probleme, acopera cu folie de plastic alimentara si lasa sa actioneze aproximativ 25 de minute, pentru efecte maxime. Eficienta sa a fost dovedita in timp.
Este binecunoscut ca odata cu modificarea dietei, aspectul intregului corp se va armoniza. Daca o sa combini dieta cu exercitii fizice, rezultatele vor fi imediate si de lunga durata. Intreaga imagine va avea de castigat din respectarea regulilor dietetice si de antrenament, nu numai stratul de celulita, ci intreaga armonie a corpului.

Baie cu produse ce contin alge marine. Inainte de a face o baie in alge marine trebuie facut un test pentru a nu fi alergic. Se aplica o cantitate mica de produs pe pielea din spatele mainii si al gatului pentru a verifica daca exista vreo reactie. Inainte de aplicarea produsului din alge, exfoliaza pielea cu un scrub din zahar sau din zat de cafea.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum folosim algele marine in combaterea celulitei