Cum decolorezi parul fara vopsea si produse chimice

Posted by Alin Marinescu on Sunday, February 4, 2018 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru decolorare par cu ulei de masline

Din cand in cand, fiecare femeie simte nevoia de a-si face o schimbare de look. O schimbare a nuantei parului este cea mai la indemana. Daca vrei sa stii cum iti decolorezi parul natural, trebuie sa stii ca este foarte simplu. Unele persoane evita produsele chimice si cauta solutii naturale pentru a-si schimba nuanta parului. Vopseaua din comert poate contine multe substante iritante si care sunt periculoase pentru scalp si pentru ochi. Poti incerca si tu o reteta care te ajuta sa iti deschizi parul cu 2-3 nuante.

Iata de ce ingrediente ai nevoie:

4 linguri de pudra de scortisoara
2 linguri de miere
Preparare: Amesteca-le intr-un recipient de plastic
Administrare: Se aplica pe parul umed si apoi se piaptana, in timpul aplicarii. Se tine apoi parul intr-o folie de plastic. Asteapta 2-3 ore, apoi spala-te pe cap cu samponul tau, in mod obisnuit. In cazul in care vrei sa iti recapeti culoarea naturala sau dupa vopsire, poti incerca un alt remediu.

Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
1 lingura de ulei de masline
1 ou
1 lingura de miere
Preparare:
Amesteca ingredientele pana la omogenizare apoi aplica pe par

Mod de administrare:
Aplica si maseaza scalpul. Acopera-ti parul cu o casca de dus si las-o sa actioneze pentru 20-30 de minute, apoi spala-ti parul cu sampon. Pentru a nu avea probleme cu scalpul, este recomandat ca inainte sa aplici fiecare tratament, sa incerci pe o portiune mica a capului si sa astepti pentru cateva minute. Astfel vei vedea daca pielea ta reactioneaza sau nu la tratamentele pe care le faci in casa.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum decolorezi parul fara vopsea si produse chimice