Cum combatem celulita cu otet de mere

Posted by Alin Marinescu on Tuesday, July 10, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Dupa ce trecem de o anumita varsta eliminarea celulitei devine din ce in ce mai dificila. Trebuie sa actionam pe toate planurile, de la dieta anticelulitica la exercitii impotriva celulitei si creme anticelulitice. Exista game de produse anticelulitice costisitoare care cel mai probabil dau rezultate daca sunt folosite cu regularitate, insa pana sa apelezi la ele, eu zic sa incerci niste remedii naturiste demne de incredere in lupta impotriva celulitei. Un exemplu de remediu anticelulitic eficient ar fi cel cu otet de mere.

Da, otetul de mere este un miracol al naturii, fiind plin de beneficii, atat cand il folosim pe interior, cat si la exterior. Aplicat pe piele in zonele cu probleme, otetul de mere determina cresterea arderilor si temperaturii, dizolvand astfel membranele moleculelor de grasime. Otetul grabeste procesul metabolic prin care se ard grasimile de sub piele.

Cum sa iti prepari remediul anticelulitic natural cu otet de mere? Pentru remediul anticelulitic natural cu otet de mere vei avea nevoie de 100ml otet de mere, 100ml de apa, o lingurita de sare de mare fara iod si de o bucata de material din tifon sau prosop. Amesteca toate ingredientele mentionate, si dupa ce sarea de mare s-a topit complet, umezeste prosopul cu solutia si infasoara-ti coapsele cu acest remediu anticelulitic.

Poti face chiar un fel de impachetare cu acest preparat in principal pentru a acoperi mirosul puternic si a nu pata obiectele pe care le atingi. Cam ca in cazul oricarui remediu impotriva celulitei este indicat sa stai infasurata cu o patura, eventual sa stai la caldura si sa incepi sa transpiri pana cand simti eficienta tratamentului.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum combatem celulita cu otet de mere