Cum arata meniul zilnic al unul supermodel Victoria's Secret

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, September 20, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru supermodel Victoria's Secret

Supermodelul australian Jessica Hart, a dezvaluit ce mananca pe parcursul unei zile si de ce mancarurile "traditional sanatoase" nu sunt intotdeauna cea mai buna alegere.

Supermodelul din Sydney Jessica Hart (31 de ani) a dezvaluit ce mananca intr-o zi obisnuita pentru a se mentine in forma.

Fostul ingeras Victoria's Secret  a spus ca nu se abtine cand e vorba de mancarurile ei preferate, printre care se numara si burgerii, dar echilibreaza optiunile alimentare cu exercitii fizice.

"Mananc o gramada de care, dar cand incerc si lucruri mai sanatoase, precum terciul de ovaz si fructele, stomacul meu se baloneaza ingrozitor si ma doare".

"Asa ca incerc sa-mi ascult trupul si sa-i dau ceea ce-si doreste fara sa ma simt vinovata din aceasta cauza". Jessica este o adepta a mancatului intuitiv, care include si perioade de post.

"Trupul meu se simte bine cand tin post. Toata lumea spune ca e gresit sa nu iei micul-dejun si ca trebuie sa mananci inainte de a merge la sala... Dar eu cred ca a manca in mod natural, dupa cum iti cere organismul este mult mai sanatos."

Cum arata meniul supermodelului intr-o zi

Mic dejun

cafea sau ceai
iaurt, cereale si fructe

Pranz

carne de pui la gratar

Gustari

castraveti si morcovi cu hummus
migdale si fructe deshidratate

Cina

friptura la gratar cu orez si spanac
salata si cartofi prajiti

sursa: one.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum arata meniul zilnic al unul supermodel victoria's secret