Cum ar trebui sa ingrijim buzele uscate

Posted by Alin Marinescu on Thursday, November 2, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru buze uscate

Tratamentele naturiste hranesc corespunzator pielea si ofera buzelor vitaminele de care au nevoie pentru a redeveni moi, rozalii si frumoase. In plus, sunt la indemana oricui. Trebuie doar sa cautam prin camara si prin bucatarie. 

Mierea de albine este una dintre cele mai bune alegeri pentru buzele uscate si crapate, datorita pro-prietatilor hidratante si vindecatoare. Mierea de albine este foarte folositoare in cazul taieturilor superficiale, iar datorita actiunii sale antibacteriene va impiedica infectarea buzelor. Aplicati putina miere de albine pe buze inainte de a merge la culcare. In timpul zilei, o jumatate de ora ca timp de actionare este suficienta pentru a actiona si a va calma buzele. In cazuri severe, este recomandata repetarea operatiunii de mai multe ori pe zi. 

Uleiul de masline este un foarte bun hidratant in cazul in care aveti buzele uscate, dar va poate ajuta si aloe vera. 
Gelul este excelent pentru catifelarea si revigorarea buzelor. Puteti sa folositi gelul direct de la planta sau din farmacii. Vara sunt buni si castravetii proaspeti pentru masajul delicat al buzelor. Cel mai potrivit moment pentru aplicarea oricarui tratament in aceste cazuri este seara inainte de culcare, pentru o hidratare completa si eficienta. 

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum ar trebui sa ingrijim buzele uscate