Cum ajuta uleiul de salvie la menopauza

Posted by Alin Marinescu on Sunday, October 8, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru uleiul de salvie

Dupa ce trec de varsta de 40 de ani, in corpul femeilor incep sa se petreaca mai multe schimbari. Acestea sunt strans legate de menopauza.

Menopauza vine cu schimbari emotionale, fizice si de ordin psihologic, iar aceste lucruri pot da batai de cap. Exista, insa, un remediu naturist care vine in sprijinul femeilor care se confrunta cu astfel de probleme.

Este vorba despre uleiul de salvie, un remediu folosit de ani buni, care are proprietati miraculoase.

Uleiul de salvie este bun pentru tratarea infectiilor, datorita proprietatilor sale antiseptice si antimicrobiene. Totodata, echilibreaza hormonii prin continutul sau de estrogensi imbunatateste circulatia sangvinp.

Uleiul de salvie sustine sanatatea uterului si scade riscul de cancer uterin si ovarian. De asemenea, acesta accelereaza metabolismul si ajuta la transportul oxigenului catre muschi si organele importante. Relaxeaza creierul si arterele.

Salvia este si un bun tratament pentru crampe, balonare, indigestie si disconfort abdominal. Totodata, daca amesteci sase picaturi de ulei de salvie cu doua de ulei de portocale si iti masezi tamplele, poti scapa de stres si anxietate.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum ajuta uleiul de salvie la menopauza