Cum a slabit cel mai gras om din lume

Posted by Alin Marinescu on Saturday, November 25, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru manuel uribe

Mexicanul Manuel Uribe a fost cel mai gras om din lume, el cantarea frumoasa greutate de 570 de kilograme, putin mai mult de jumatate de tona. Manuel Uribe nu se putea ridica in picioare si avea nevoie de un echipaj special de la pompieri si medici care sa il duca la spital de fiecare data cand avea nevoie.Uribe nu mai era capabil sa se deplaseze singur si traia inchis in casa, unde era ingrijit de mama sa. Pana la varsta de 22 de ani a lucrat in Statele Unite, iar pe atunci avea o greutate de 130 de kilograme la o inaltime de 1,94 metri. Printr-o dieta minune el a ajuns sa ajunga la greutatea de 250 de Kilograme. 

o cana de cafea la micul dejun;
rosii, ceapa si chilli;
135 de grame carne de pui, odata la trei ore;
prune, nuci si broccoli;
avocado si grapefruit;
mancaruri preparate cu ou, in special dimineata.
 
Uribe Garza, în vârstă de 48 de ani, pe care prietenii îl alintau Meme, a fost spitalizat la 2 mai în urma deteriorării sănătăţii sale, din cauza unei bacterii care i-a afectat funcţionarea rinichilor. Mama lui, Otilia Garza, a declarat agenţiei EFE că decesul lui Meme, care reuşise să slăbească în ultimii ani de la 560 la 394 de kilograme, a luat familia prin surprindere. „Meme era foarte pozitiv, avea planuri mari pentru ziua lui de naştere şi se gândea să facă un grătar”, a spus femeia.

Povestea acestui mexican a făcut înconjurul lumii, în 2007, când a intrat în cartea recordurilor Guiness Book. De atunci el a primit ajutor medical şi a reuşit să dea jos peste 200 de kilograme deşi era în continuare ţintuit la pat. O intervenţie chirurgicală deficitară, prin care a încercat să-şi reducă din greutate, i-a distrus sistemul limfatic în urmă cu câţiva ani, fapt ce a provocat formarea unor mari tumori la picioare care l-au împiedicat să mai meargă.


In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum a slabit cel mai gras om din lume