Culoarea parului influenteaza nivelul de atractivitate al femeilor

Posted by Alin Marinescu on Saturday, January 6, 2018 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru culoarea parului

Culoarea parului influenteaza nivelul de atractivitate al femeilor. Cercetatorii au descoperit ca nuanta parului poate influenta modul in care femeile sunt vazute de barbati. Alegerea unei anumite culori le poate face pe acestea sa para mai atragatoare, tinere si pline de vitalitate.

Culoarea parului influenteaza nivelul de atractivitate al femeilor. Psihologii de la Universitatea din Augsburg, Minnesota, au realizat recent un studiu pentru a determina in ce masura culoarea parului poate influenta modul in care femeile sunt percepute de barbati, scrie The Independent. Subiectilor, un grup de 110 participanti de sex masculin, le-au fost prezentate imagini cu femei blonde, roscate si brunete. 

Culoarea parului influenteaza nivelul de atractivitate al femeilor. Studiul a constatat ca majoritatea barbatilor asociaza femeile care au culoarea parului in nuante deschise ca fiind mai tinere si mai atractive in comparatie cu femeile brunete. „Aceste rezultate sugereaza ca barbatii isi aleg partenerele de viata fiind categoric influentati de aspecte precum culoarea si lungimea parului“, au concluzionat cercetatorii. Curioziatea privind preferintele barbatilor l-a macinat si pe unul dintre cei mai renumiti oameni de stiinta din toate timpurile, Charles Darwin. 

Culoarea parului influenteaza nivelul de atractivitate al femeilor. In 1869, Darwin a cerut date de la medicul John Beddoe, cu privire la pacientii sai. Acesta i-a raportat cati dintre pacientii sai bruneti si cu parul deschis s-au casatorit, pentru a-l ajuta pe Darwin sa exploreze o teorie potrivit careia blondele aveau mai multe sanse sa ramana singure. in cele din urma, Darwin a renuntat la investigatie dupa ce a obtinut rezultate neconcludente.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: culoarea parului influenteaza nivelul de atractivitate al femeilor