Cu o luna inainte de un infarct miocardic, corpul te avertizeaza: iata cele opt semne!

Posted by Alin Marinescu on Sunday, December 17, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru infarct miocardic

In intreaga lume, bolile de inima sunt printre cele mai comune cauze ale decesului. Infarctul miocardic este rezultatul unui blocaj al arterelor coronare sau circulatia proasta. Acestea nu vin fara avertisment, de aceea este important sa „iti asculti” corpul atunci cand iti arata problemele.

1. Durerile in piept, brate, umeri sau spate sunt stegulete rosii importante, de aceea trebuie contactat un medic cat mai repede cu putinta, scrie descopera.ro, care citeaza Top Buzz.
2. Slabiciunea neobisnuit de accentuata din corp poate fi un semn al problemelor de inima si un semnal ale unui infarct. Slabiciunea poate fi rezultatul ingustarii arterelor care duce la circulatia slaba a sangelui.
3. Te simti ametit. Acest lucru poate fi cauzat tot de circulatia precara a sangelui, care nu permite creierului sa aiba suficient sange.
4. Iti este frig, te simti rece si ai o stare generala de rau. De asemenea, transpiratia rece este un semn ca organismul se simte stresat.
5. Inainte cu o luna de la infarct, multi pacienti au afirmat ca au fost raciti sau au avut unele simptome ale racelii.
6. Te simti obosit si slab in mod constant. Cu o circulatia a sangelui proasta, corpul tau trebuie sa lucreze din greu si in acelasi timp ineficient.
7. iti este greu sa respiri. Daca gasesti ca dificultatea de respiratie este o chestiune constanta, ar trebui sa mergi la doctor.
8. Persoanele care sufera de indigestie, dureri abdominale si aciditate sunt sfatuite sa viziteze un medic pentru a elimina posibilitatea aparitiei unui atac de cord.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cu o luna inainte de un infarct miocardic  corpul te avertizeaza: iata cele opt semne!