Cu ce alimente nu trebuie combinat laptele

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, May 17, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru lapte

Laptele este unul dintre alimentele despre care se stie ca are nenumarate efecte asupra corpului uman. insa, combinarea lui cu anumite produse poate duce la aparitia mai multor tulburari in organism, cele mai frecvente fiind bolile de stomac.

Lapte si fructe

Bananele, capsunile, lamaile si portocalele produc caldura asupra digestiei, iar laptele are efect de racire. Atunci cand aceste alimente ajung in stomac, devin acre, iar acest lucru poate afecta procesul de digestie. in plus, poate fi provocat un dezechilibru al florei intestinale, ceea ce poate fi rau pentru sanatatea ta. Evita aceasta combinatie de alimente!

Lapte si carne

Laptele este un aliment complet si concentrat, deoarece este bogat in substante nutritive, iar sistemul digestiv are nevoie de timp pentru a-l digera. Combinarea lui cu alte proteine, carnea, va pune presiune asupra stomacului. in plus, laptele, spre deosebire de alte alimente, nu este defalcat in duodenul intestinului subtire. Prin urmare, stomacul nu isi secreta sucurile digestive atunci cand mancam lapte. Prin urmare, aceasta este una dintre combinatiile de alimente nerecomandate.

Lapte si peste

Aceasta combinatie de alimente cauzeaza acumularea de toxine in organism, care, in timp duc la aparitia mai multor boli. in plus, poate avea efect si asupra pielii, generand mai multe afectiuni dermatologice. De asemenea, cele doua produse pot provoca obstructii in diferite canale ale corpului, cauzand probleme circulatorii si cardiace.

Lapte si sare

Sarea si laptele au proprietati antagonice. Asadar, atunci cand acestea doua sunt utilizate ca baza pentru diferite feluri de mancare, pot avea efecte negative asupra organismului.

sursa: clickpentrufemei.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cu ce alimente nu trebuie combinat laptele