Condimentul care te face mai destept

Posted by Alin Marinescu on Thursday, October 5, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru scortisoara

Lista beneficiilor aduse sanatatii de consumul acestei mirodenii este in crestere, dar cea mai surprinzatoare descoperire a oamenilor de stiinta este faptul ca ii sta in putere sa te faca mai destept!

Cum te-ai putea gandi la cine stie ce planta exotica, trebuie facuta precizarea ca este vorba de scortisoara, iar confirmarea actiunii sale pozitive asupra inteligentei a fost confirmat de rezultatele obtinute de cercetatori in cadrul unui recent studiu efectuat la Rush University din Chicago. Deocamdata pe soricei de laborator!

Experientele au decurs in urmatorul mod. S-au adunat la un loc mai multi soricei prostuti, cu rezultate extrem de slabe la testul in care ar fi trebuit sa invete in urma experientei traseul catre iesirea din labirint.

Dupa o luna de tratament, cu scortisoara, prostutii si-au imbunatatit performantele, si, invatand, au reusit sa gaseasca drumul catre libertate in acelasi timp ca si semenii lor geniali, aproximativ 60 de secunde, fata de 150, cat aveau nevoie anterior experimentului.

in privinta scortisoarei, lucrurile bune nu se opresc aici, la imbunatatirea functionarii creierului, ea produce scaderea nivelului de zahar in sange si reduce riscul de ulcer si de sindrom de intestin iritabil.

Specialistii spun ca scortisoara e prietena buna si cu tenul, atunci cand e aplicata pe piele, intr-un amestec cu scortisoara. 
si ca sa supralicitam, albeste si dintii!

Ce uita sa spuna specialistii citati e ca nu trebuie sa exagerati acum, genialitatea, e dovedit, are si partile ei proaste!

In : Stiri din Sanatate 


Tags: condimentul care te face mai destept