Combinatia de mare ajutor in dietele dezechilibrate

Posted by Alin Marinescu on Saturday, May 12, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Sustine o nutritie echilibrata cu ingredientele pretioase oferite de natura, cum este Larvalbina. In farmacii si in magazinele cu produse naturiste se gasesc capsule gelatinoase moi de Larvalbina, pe baza de ulei de catina, ulei din seminte de in, biomasa spirulina si extract total din larve de trantor. Larvalbina reprezinta o combinatie echilibrata de multivitamine si minerale, care completeaza si normalizeaza dietele dezechilibrate si corecteaza deficientele care apar odata cu varsta, in special pe cele legate de echilibrul hormonal si de sistemul imunitar.

Capsulele gelatinoase moi Larvalbina sunt recomandate mai ales pentru optimizarea functiei sexuale si imbunatatirea fertilitatii (mai ales in cazul barbatilor, prin stimularea spermatogenezei), intervenind pozitiv in dinamica sexuala. De asemenea, au efecte benefice in tulburarile ciclului menstrual si in cele legate de menopauza. In plus, capsulele Larvalbina au proprietati energizante, tonifiante, vitaminizante si antioxidante, benefice pentru toate varstele.

Larvalbina mentine sanatatea tesuturilor, influenteaza pozitiv activitatea sistemului nervos, imbunatateste capacitatea de concentrare si de memorare, fiind un produs natural eficient in conditii de suprasolicitare fizica intensa sau de stres.
De asemenea, Larvalbina sustine refacerea sistemului imunitar, crescand capacitatea de aparare naturala a organismului. Este un bun stimulator digestiv, protejeaza celula hepatica si contribuie la eliminarea substantelor  hepatotoxice. Imbunatateste activitatea inimii si circulatia sangelui, fortificand si peretii vaselor sanguine.

Extractul total din larve de trantor, care se numara printre ingredientele capsulelor Larvalbina, este un produs apicol special, cu o compozitie complexa, asemanatoare laptisorului de matca si cu un puternic efect revitalizant si energizant. Continutul bogat in proteine, glucide, lipide, saruri minerale, betacaroten, vitamine si aminoacizi esentiali liberi ii confera multiple proprietati benefice pentru optimizarea functiilor organismului.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: combinatia de mare ajutor in dietele dezechilibrate