Celulita - sfaturi foarte importante

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, September 20, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru celulita

Foarte multe femei sufera de celulita, acel aspect de coaja de portocala. Multe femei folosesc tratamente costisitoare care sunt complet inutile.

Ce este celulita si de ce apare:
Celulita se formeaza din cauza atrofierii muschilor, lucru care se intampla atunci cand stratul muscular este slabit si nedefinit, si se desprinde de piele, facand astfel neatragatoarele depozite de grasime vizibile.

Din pacate, tratamentul anti-celulitic nu are legatura cu pielea, ci cu muschii. Disparitia celulitei nu are nimic de-a face cu pierderea in greutate, chiar si cele mai slabe fete pot avea celulita!

Celulita nu este un proces reversibil, ea poate sa dispara. Indiferent de greutate sau de varsta, poti scapa de celulita fara sa iei pastile sau tratamente costisitoare, dar inutile.

Celulita - sfaturi:

1. Cremele si lotiunile nu ne scapa de celulita
2. Celulita nu se transmite genetic
3. Poti scapa de celulita la orice varsta!
4. Fiind o "afectiune" a muschilor, o poti repara prin exercitii. Exercitiile nu sunt grele si le poti efectua in propria casa, concentrandu-te pe miscari specifice zonei cu probleme. Poti gasi pe Youtube diferite filmulete cu exercitii!
5. Executand miscari pentru partea de jos a corpului, antrenezi zonele musculare cu probleme si, astfel, celulita incepe usor usor sa dispara.
6. Bea multa apa! Hidratarea este foarte importanta, mai ales pentru muschi, care sunt formati din 70-80% apa. In plus, apa curata organismul de toxine si mentine pielea tanara si curata.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: celulita - sfaturi foarte importante