Cele patru lucruri pe care este bine sa le faci la inceputul fiecarei zi de munca

Posted by Alin Marinescu on Tuesday, May 15, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Este deja ora pranzului si nu ai realizat nimic de pe lista de lucruri de facut? Ei bine, pentru a fi mai productiv ar fi bine sa aplici urmatoarele sfaturi. Ni se intampla tuturor sa avem zile in care ne este greu sa ne organizam, sa facem ce avem de facut si vedem ca este de ora 17.00 si abia am apucat sa stergem doua lucruri de pe lista de lucruri de facut. Pentru o productivitate mai mare ar trebui sa faci urmatoarele lucruri, potrivit Fast Company, informeaza Business Magazin.

1. Mananca broasca. Celebrul scriitor american Mark Twain a spus ca ar fi bine sa mananci o broasca vie imediat ce te trezesti astfel ziua ta nu are cum sa devina si mai proasta. Intepretarea metaforei lui Twain ar fi urmatoarea: sa faci lucrurile cele mai grele si cele mai importante dimineata, imediat cum ajungi la birou. Studiile arata ca o persoana are cea mai mare vointa dimineata ceea ce face rezolvarea celor mai importante probleme mult mai usor.
 
2. Amana mail-urile. Nu trebuie sa stai dimineata sa citesti toate mailurile pe care le primesti si sa vezi ce vor toti de la tine. Ocupate de ce ai de facut, dar nu-ti ignora mailul. Scaneaza-l pentru a vedea daca exista ceva urgent de rezolvat. Daca nu este nimic urgent continua ce ai de facut.
 
3. Fa-ti o lista cu lucrurile de facut in ordinea prioritatilor. Cum faci asta? incearca sa raspunzi la urmatoarele intrebari: A zis seful tau ca este foarte important? Castigi bani din asta? Iti usureaza ce ai de facut? Poate fi facut azi? Te ajuta sa avansezi in cariera?
 
4. Vorbeste cu colegii. E important dimineata sa iti saluti colegii. Nu numai ca te va face sa te simti mai bine, dar si atunci cand vei avea nevoie de ajutor acestia vor fi mai dispusi sa te ajute

sursa: descopera.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cele patru lucruri pe care este bine sa le faci la inceputul fiecarei zi de munca