Cele mai simple remedii pentru circulatia proasta a sangelui

Posted by Alin Marinescu on Tuesday, October 10, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru circulatia proasta a sangelui

Ai o circulatie proasta a sangelui? Problemele tale de sanatate iti dau mari batai de cap? iti oferim cele mai bune remedii pentru a trece peste aceste dificultati.

Specialistii recomanda unele exercitii simple, care sa dureze doar 15-20 de minute, pentru a ajuta circulatia si pentru a mentine corpul in forma.

Una dintre cele mai simple metode pentru a remedia circulatia proasta a membrelor este intinderea. Expertii sunt de parere ca ar trebui in fiecare dimineata, dupa ce te trezesti, sa intinzi foarte bine membrele timp de cateva minute.

O alta modalitate este ridicarea pe varfuri. Acest exercitiu se executa din picioare si trebuie repetat de 10 ori. Trebuie sa-ti ridici usor degetele si sa le cobori pe calcaie, asigurandu-te ca simti muschii cum se contracta.

Rotatia picioarelor are acelasi efect. Aceasta metoda trebuie sa fie repetata de 10 ori. imbunatateste atat circulatia sangelui, cat si flexibilitatea picioarelor. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa rotesti piciorul in directia acelor de ceasornic in timp ce stai pe un scaun.

Conform floaredetei.ro, mersul pe jos de 2-3 ori pe saptamana, inotul, yoga, mersul pe bicicleta si dansul pun sangele in miscare.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cele mai simple remedii pentru circulatia proasta a sangelui