Imagini pentru eliminare puncte negre

Punctele negre îți dau bătăi de cap, iar pe internet găsești nenumărate remedii pentru eliminarea acestora? Iată care sunt cele mai eficiente metode!

Bicarbonat de sodiu
Prepară o pasta din apă și bicarbonat de sodiu. Aplic-o pe zonele cu probleme, las-o să se usuce, iar apoi îndepărteaz-o folosind mișări circulare și apă călduță.

Ulei esențial de arbore de ceai
Uleiul esențial de arbore de ceai nu numai că scoate punctele negre, dar elimină și bacteria care duce la apariția acestora. Prepară un amestec folosind o picătură de ulei esențial de arbore de ceai și 9 de apă. Masează-ți zonele cu probleme cu acest amestec și lasă-l apoi să acționeze preț de 20 de minute.

Miere și scorțișoară
Prepară o pasta groasă din aceste două ingrediente. Aplic-o pe nas sau acolo unde ai puncte negre, înainte de culcare. Fă tot posibilul pentu a dormi cu fața în sus, astfel încât pasta să se usuce peste noapte. Dimineața spală bine tenul și bucură-te de rezultate.

Aspirină
Pisează câteva tablete de aspirină și amestecă-le cu apă pentru a obține o pastă. Aplică un strat generos de pastă de aspirină pe zonele cu puncte negre. Aspirina îndepărtează punctele negre și reduce, totodată, inflamația. Clătește pasta dimineața, după ce ai lăsat-o să acționeze peste noapte. 

Coajă de portocale
Vitamina C din portocale este un remediu excelent pentru coșuri, dar și pentru punctele negre. În primă fază, spală-ți chipul cu apă fierbinte pentru ca porii să se deschisă. Folosește apoi coaja de portocale pentru a-ți masa tenul. Apoi, folosește o dischetă demachiantă îmbibată în zeamă de portocale, pentru a masa zonele cu probleme. Clătește fața după 30 de minute.

Sursa:   www.feminis.ro