Cele 3 alimente care ne pot ajuta sa ardem grasimea nedorita

Posted by Alin Marinescu on Friday, November 3, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru citrice

Pentru ca vrem sa fii nu doar frumoasa, ci si sanatoasa, am gasit cateva sugestii de alimente pe Bright Side si te sfatuim sa gatesti si sa le mananci cat mai des. Au proprietati benefice pentru organism si te ajuta sa slabesti. Nu mai sta pe ganduri, arde grasimea rapid!

Daca vrei sa dai jos kilogramele in plus sau pur si simplu sa-ti tonifiezi corpul, arde grasimea rapid introducand in meniul zilnic produse alimentare care pot contribui la pierderea in greutate.

Cafea verde

Boabele de cafea verde contin acid clorogenic, care reduce absorbtia tractului gastrointestinal si arde grasimea rapid. De asemenea, acest acid intensifica activitatea metabolica a ficatului, stimulandu-l sa arda mai multa grasime.
Obisnuieste-te sa bei in fiecare dimineata cate o ceasca de cafea verde pe stomacul gol si vei observa in scurt timp schimbari pozitive la nivelul taliei.

Citricele

Se stie ca citricele – lamaile, portocalele, grepfruturile, mandarinele – sunt bogate in vitamina C. Acest nutrient reduce cantitatea de insulina din corp si accelereaza digestia grasimilor. Consuma-le intre mese, ca gustari.

Quinoa

Este o sursa impresionanta de fibre alimentare. Aceasta poate tine sub control apetitul si accelereaza arderea grasimilor, in acelasi timp. Contine proteine, antioxidanti si alti nutrienti, cum sunt fier, zinc, seleniu si vitamina E. Quinoa este un excelent substituent pentru orez si merge gatita cu legume si carne. Quinoa este clasificata drept o cereala. Este destul de noua in peisajul gastronomic actual, insa, in realitate, este folosita de sute de ani (incasii au cultivat-o pentru prima oara in America de Sud).

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cele 3 alimente care ne pot ajuta sa ardem grasimea nedorita