Cel mai simplu mod de a diminua durerea in gat

Posted by Alin Marinescu on Thursday, August 31, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru durerea in gat

Gargara cu apa sarata este cel mai bun remediu împotriva durerii în gat. Durerea este cauzata de bacterii care rup tesuturile moi si mucoasa, fluidul care se formeaza cauzand inflamatii si provocand durere. Daca nu este tratata la timp, durerea în gat poate provoca o serie de probleme foarte grave.

Adauga un varf de lingurita de sare la o cana de apa calduta. Ia cate o înghititura de solutie si fa gargara timp de 20 de secunde. Repeta acest proces pana termini toata cana si ai grija sa nu înghiti apa. Dupa ce ai terminat toata solutia, clateste-ti gura cu apa plata si bea cateva guri de apa calda. Acest lucru te va ajuta sa reduci inflamatia. Pentru a accelera procesul de vindecare trebuie sa repeti procedura de cel putin 4-5 ori pe zi.

Apa cu sare neutralizeaza acidul si curata mucusul nedorit din gat. Totodata creste fluxul de sange de la nivelul gatului si dilata vasele capilare pentru a favoriza eliminarea bacteriilor cauzatoare de inflamatii. O gargara cu apa sarata readuc echilibrul natural al PH-ului care este dezechilibrat odata cu aparitia bacteriilor si poate actiona si pe cavitatea nazala, reducand congestia si infectiile sinusurilor.

Gargara cu apa sarata ajuta si la eliminarea placii depuse pe dinti, reduce ulceratiile de la nivelul cavitatii bucale si alte infectii sau probleme ale gingiilor.

Aceasta este o modalitate simpla si usoara de a scapa de durerile în gat si de infectii, însa daca problemele se agreaveaza, cel mai indicat este sa vedeti un medic, deoarece infectia se poate afla într-o stare mult prea avansata pentru a putea fi vindecata cu tratamente naturiste.

Combate tusea si durerea in gat cu ajutorul siropului ECO cu miere impotriva tusei, cu fenicul si cimbru Krauter de la Life Care.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cel mai simplu mod de a diminua durerea in gat