Cel mai bun suc pentru detoxul de dupa Sarbatori

Posted by Alin Marinescu on Friday, December 18, 2015 Under: Stiri din Sanatate

Imagini pentru suc de sfecla rosie lamaie ghimbir

Toxinele se pot acumula în corpul tău în orice moment al anului, nu doar în perioada Sărbătorilor de iarnă. Chiar şi aşa, azi ne-am propus să îţi prezentăm cel mai bun suc natural pe care să îl foloseşti pentru detoxifierea corpului de după Crăciun şi Revelion.
Sărbătorile de iarnă reprezintă acea perioadă din an în care îţi permiţi să te răsfeţi cu alimente delicioase şi să petreci timp alături de oamenii dragi din viaţa ta.
Dar ceea ce are nevoie corpul tău după toate acele mese festive copioase este o detoxifiere sau curăţare completă, pentru a reuşi să îşi restabilească echilibrul intern şi pentru a putea să funcţioneze normal din nou, după toate excesele alimentare.
Aşadar, este momentul să îţi alegi ingredientele care îi vor oferi corpului tău o detoxifiere completă - adică îl vor ajuta să elimine toxinele care s-au acumulat în toată această perioadă.
Reţeta de mai jos este atât de simplă, încât îţi vei prepara acest suc în doar 1 minut. Consumă acest suc natural timp de 3 până la 5 zile, de două ori pe zi. Primul pahar îl bei imediat după ce te-ai trezit, iar al doilea pahar cu suc trebuie să îl bei cu 1 oră înainte de a lua masa de prânz.

Numărul de porţii: 2

Ingrediente:

2 sfecle roşii
1 lămâie
1 bucăţică de ghimbir de mărimea degetului mare
1/3 cană de apă

Mod de preparare:

Folosind un storcători de fructe de mare putere, stoarce-le bine toate ingredientele enumerate mai sus, până când vei obţine acest suc de o culoare vibrantă. Bucură-te de gustul său minunat.

Ce beneficii are sucul acesta de sfeclă?

Sfecla roşie, lămâia şi ghimbirul se numără printre cele mai bune superalimente din zilele noastre. Acestea sunt atât de bogate în antioxidanţi, încât atunci când sunt combinate în acelaşi suc, ele creează un elixir extrem de puternic pentru corpul tău.
Atunci când această combinaţie este folosită pentru a prepara un suc şi atunci când este consumat pe stomacul gol, va face minuni pentru organismul tău.
Sucul de sfeclă îţi va curăţa ficatul de toxine, rinichii şi colonul şi va elimina toate toxinele acumulate care nu sunt decât o povară grea pentru toate organele vitale din corp; sucul ajută digestia, accelerează metabolismul, previne deteriorarea celulelor, restaurează buna funcţionare a corpului şi neutralizează radicalii liberi.

sursa: feminis.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cura de detox  detox  detoxifiere  elimina toxinele  ghimbir  lamaie  sarbatori  sfecla  sfecla rosie  suc natural  sucuri  toxine  stiri din sanatate