Ceaiuri potrivite pentru orice afectiune

Posted by Alin Marinescu on Tuesday, February 6, 2018 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru ceai

O bautura delicata, mai de iarna, care mai are si proprietati curative. Te calmeaza, te ajuta sa te trezesti, iti da energie.... pentru orice vrei, gasesti un ceai potrivit. Cum sa faci, ce sa faci, ce ceaiuri trebuie sa-ti iei si la ce sunt ele bune iti aratam noi in continuare. 

Reincarca-ti bateriile dimineata cu ceai negru sau verde
Aceste ceaiuri au un continut de cafeina mai mare decat cafeaua, dar, spre deosebire de aceasta, nu te agita, ci iti induc o stare alerta, pe modul calm. Relaxeaza-te dupa-amiaza cu ceai verde cu Ginkgo Biloba. Ceaiul asta poate sa-ti creasca performanta intelectuala si fizica. E dovedit ca imbunatateste memoria.

Ceai negru dupa o activitate fizica
Dupa sala – ceai negru. O ceasca de ceai negru bauta dupa sala are 88 mg de potasiu, care reface rezerva organismului si ajuta la recuperarea musculaturii.

Lavanda si musetel pentru reducerea stresului
Redu stresul si anxietatea cu un amestec de ceai verde, lavanda si musetel. si musetelul si lavanda relaxeaza sistemul nervos. In amestec cu ceaiul verde, promoveaza relaxarea.

Ceai de musetel si valeriana pentru un somn linistit
Adormi in pace cu ceai de musetel sau valeriana. Radacina de valeriana infuzata face minuni pentru un sistem nervos exagerat de crispat. E mai bun decat suplimentele pentru somn. Musetelul nu mai are nevoie de nicio prezentare. In plus, daca somniferele afecteaza faza REM a somnului, aceste ceaiuri nu o fac.

Ceai de menta si papadie pentru slabit
Slabeste cu ceai de papadie sau menta. Papadia elimina apa in exces si ajuta digestia – o componenta cheie in slabire. Medicii arabi prescriau papadia pentru diferite afectiuni ale sistemului digestiv inca din secolul al 10-lea. Ceaiul de menta poate sa taie apetitul pentru mancare si sustine procesul digestiv. in medicina Ayurvedica se credea ca ceaiul de papadie elimina zaharul.

Ceai verde pentru frumusete
Ten limpede cu ceai de rooiboos sau ceai verde. Ambele ceaiuri sunt un pachet de antioxidanti, ambele ajuta la eliminarea toxinelor, la estomparea cicatricilor, netezesc pielea si o linistesc dupa expunerea necumpanita la soare. 

sursa: clickpentrufemei.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: ceaiuri potrivite pentru orice afectiune