Ceaiul verde creste fertilitatea

Posted by Alin Marinescu on Thursday, November 23, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru ceai verde

Se pare ca mama natura nu a lasat nimic la voia intamplarii. Le-a pus pe toate in buna ordine, in folosul oamenilor. O dovada este faptul ca ceaiul verde, minunata bautura plina de antioxidanti, are si calitatea de a creste fertilitatea. 

Ceaiul verde creste fertilitatea!

Aceasta este concluzia la care au ajuns oamenii stiinta de la Universitatea din Boston. Ei au dovedit in urma studiilor ca ceaiul verde le ajuta femeile sa-si creasca sansele de a ramane gravide. Factorul secret este reprezentat de antioxidantii continuti de ceaiul verde care maresc fertilitatea. Pentru a beneficia de toate aceste avantaje este suficient ca femeile care isi doresc sa devina mame, sa bea  doua cesti de ceai verde pe zi.

In urma studiului intreprins a reiesit ca sansele de a ramane gravide, in cazul femeilor care consuma ceai verde in mod frecvent, sunt cu 27% mai mari. Cele care aleg bauturi acidulate, de tip Cola, au numai de pierdut, sansele de a ramane gravide scazand cu 20% la doua bauturi pe zi, indiferent daca este vorba despre un suc cu zahar sau cu indulcitor, iar cele care beau cafea - si ea bogata in antioxidanti, nu isi modifica probabilitatea de a deveni sau nu mamici. 

La studiu au luat parte 3.600 de femei cu varsta medie de 28 de ani, care faceau eforturi de a-si mari familia, acestea fiind monitorizate timp de un an. Cercetarea a fost demarata pentru a se determina daca ingredientul activ din cafea, cafeina, influenteaza sau nu sansele unei femei de a deveni mamica. 

In : Stiri din Sanatate 


Tags: ceaiul verde creste fertilitatea