Ceaiul care te scapa imediat de durerile de cap

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, July 12, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru ceai de rozmarin

Durerile de cap nu sunt placute. Din nefericire, oricine se confrunta cu aceasta problema. Iata cum poti scapa de acestea prin intermediul unor remedii naturiste. 

În timp ce unele persoane au dureri de cap foarte rar, altele se pot confrunta cu aceasta situatie timp de mai multe zile pe luna. Aceste dureri pot fi unele usoare, suportabile, sau mai accentuate. Iar migrenele sunt mult mai intense comparativ cu durerile de cap. Pot chIar sa afecteze stilul de viata. Din fericire, exista anumite metode cu ajutorul carora poti combate durerile de cap si/sau migrenele.

Plantele recomandate în astfel de situatii sunt urmatoarele: rozmarin, tei, lavanda, menta, ronita. Pentru a prepara ceaiul ce combate aceste probleme ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

- 10 grame de frunze de rozmarin
- 25 de grame de coada-soricelului
- 20 de grame de frunze de roinita
- 25 de grame de tapla gâstii
- 20 de grame de flori de tei

Plantele trebuie sa fie amestecate respectând cantitatile mentionate mai sus. Pentru a pregati ceaiul trebuie sa folosesti o lingura din acest amestec pentru 250 de ml de apa. Apa trebuie sa fie clocotita. Lasa la infuzat timp de câteva minute, dupa care poti strecura ceaiul. Este recomandat sa se bea câte doua cani de ceai pe zi pentru a combate durerile de cap si/sau migrenele.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: ceaiul care te scapa imediat de durerile de cap