Ce spune ora nasterii despre personalitatea ta

Posted by Alin Marinescu on Tuesday, November 7, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru ora

Astrologii sustin ca ora venirii pe lume a unui bebelus are legatura cu personalitatea. Astfel, pe baza acestui detaliu pot fi descifrate o multime de informatii despre adultul in devenire. Iata ce spune ora nasterii despre personalitatea ta, potrivit astrologilor:

00:00 - 02:00: Persoanele nascute in acest interval orar sunt caracterizate de o dorinta nestavilita de a acumula cunostinte, de a invata, curiozitate trezita indiferent de domeniul abordat. De asemenea, nu pun pret in mod deosebit pe posesiunile materiale, ci viseaza mereu sa descopere oameni si culturi noi.

02:00 – 04:00: Acestia sunt genul de persoane care iubesc luxul si confortul adus de bani. De aceea, nu pregeta sa munceasca din greu sau sa lupte prin orice mijloace, chiar si necinstite, pentru a face rost de banii care il vor ajuta sa se bucure de viata.

04:00 – 06:00: Potrivit horoscopului in functie de ora nasterii, cei care vin pe lume spre dimineata sunt lideri innascuti, fiind stapaniti de dorinta de a fi mereu primii, de a-i controla pe cei din jur si chiar de a-i manipula. Sinceritatea de care dau dovada poate fi dureroasa pentru cei vizati de acesti adevarati „dictatori“.

06:00 – 08:00: Percepute drept persoane dificile, greu de descifrat, sunt in realitate oameni foarte sensibili, mereu gata sa le intinda o mana de ajutor celor care au nevoie. Din pacate, in timp ajung sa se dedice mai mult altora si sa se neglijeze, scrie Adevarul.ro.

08:00 – 10:00: Diplomati si sociabili, acesti oameni sunt foarte atenti la imaginea pe care o afiseaza in public. Au ambitia de a accede la o pozitie sociala importanta, motiv pentru care au sanse de a face o cariera frumoasa in diplomatie sau politica.

10:00 – 12:00: Au o putere fenomenala de a depasi obstacolele pentru a-si atinge obiectivele, chiar daca asta inseamna sa calce pe cadavre in drumul spre succes. Disciplina si puterea de sacrificiu sunt trasaturi care ies puternic in evidenta in cazul lor.

12:00 – 14:00: Este genul de persoana care nu-si poate gasi locul, mereu aflata in cautarea unor provocari noi. Se plictiseste rapid de joburile care implica multa rutina, asa ca se va orienta catre meseriile creative, in mediile artistice.

14:00 – 16:00: Instinctul este cel care ii ghideaza in viata pe cei nascuti in acest interval orar, chiar daca adesea au de suferit din aceasta cauza si pot fi considerati nechibzuiti, superficiali sau impulsivi.

16:00 – 18:00: Persoane pacifiste, care reusesc sa medieze si sa aplaneze conflictele, cei nascuti in acest interval orar intuiesc foarte bine felul de a fi al oamenilor. Sunt inconjurati de multi prieteni si ii iarta usor pe cei care ii dezamagesc.

18:00 – 20:00: Firi foarte optimiste, aceste persoane fac parte din randul celor care sunt in stare sa dea si camasa de pe ei pentru a nu-i vedea pe altii ca sufera, se arata in horoscopul in functie de ora nasterii.

20:00 – 22:00: Ai stofa de lider, esti respectat, greu de multumit si chiar temut, mai ales in momentele in care nimeni si nimic nu-ti poate intra in voie.

22:00 – 00:00 Desi nu exceleaza la capitolul generozitate, aceste persoane sunt dedicate familiei si nu pregeta sa faca o multime de sacrificii pentru acestia. 

In : Stiri din Sanatate 


Tags: ce spune ora nasterii despre personalitatea ta