Ce se poate trata prin terapia Bowen?

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, September 21, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru terapia bowen

Terapia Bowen este foarte eficienta intr-o multitudine de afectiuni, intre care enumeram doar cateva: alergii, angina, artrite, astm, atacuri de panica, crampe, depresie, drenare limfatica, dureri de provenienta diversa, discopatii, incontinenta urinara, indigestii, infertilitate a cuplului, lumbago, leziuni datorate activitatii sportive, menstre dureroase sau neregulate, migrene, probleme ale rinichilor, prostatei, afectiuni cardiace, tiroidiene, poliartrita reumatoida, reumatism, scolioza, spondiloza, sciatica, stres etc.

Este important de stiut ca, acolo unde nu poate vindeca, bowtech amelioreaza semnificativ starea de sanatate si ca, indiferent de motivul pentru care alegeti aceasta terapie, beneficiile se vor adresa intregului dvs. organism, reechilibrandu-l. Calitatea vietii se imbunatateste considerabil.

Ca sa puteti aprecia corect eficienta acestei terapii, trebuie sa stiti ca in Australia (tara de provenienta) bowtech este o terapie inclusa in sistemul asigurarilor de sanatate.

Desigur, oricate informatii ati primi despre terapia Bowen, nimic nu se compara cu o sedinta de terapie in urma careia veti intelege ce ii motiveaza pe aceia care deja s-au vindecat sa revina la intervale mai mari pentru tratamente preventive si de ce multe persoane sanatoase prefera o sedinta de terapie Bowen uneia de masaj, efectul de relaxare fiind mai profund, de durata mai mare si cu beneficii multiple.

sursa: ziare.com

In : Stiri din Sanatate 


Tags: ce se poate trata prin terapia bowen?