Ce se intampla daca tii un sapun sub cearceaf

Posted by Alin Marinescu on Friday, August 3, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Foarte multi oameni revin la remediile naturale, homeopate, pentru ca acestea sunt, uneori, mai eficiente decat medicamentatia si nu au efecte adverse. in plus, ele sunt mult mai ieftine si simplu de utilizat.

Sindromul picioarelor nelinistite afecteaza in jur de 50% din populatia lumii si este caracterizat prin crampe musculare in timpul noptii, dar de fapt, este o afectiune neurologica ce cauzeaza disconfort in picioarele care se odihnesc. Durerea este agravata daca incerci sa-ti misti picioarele, dar crampele sunt adesea motivul deshidratarii, a deficientelor de minerale si vitamine si a unui antrenament prea solicitant. De asemenea, ele pot fi cauzate de cedarea rinichilor, consumul prea mare de alcool, diabet sau sarcina. 

Punerea unui baton de sapun sub asternuturi, inainte de culcare, face minuni in cazul afectiunilor neurologice. Peste 42% dintre cei care au incercat acest remediu au mentionat efecte benefice, iar doctorii considera ca este benefic datorita continutului de magneziu al sapunului.

Dr. Oz sugereaza ca sapunul cu levantica este cel mai potrivit in acest caz, dar trebuie alese acele sortimente naturale, care contin uleiuri esentiale, daca vrei sa ai parte de cele mai bune rezultate. sursa: feminis.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: ce se intampla daca tii un sapun sub cearceaf