Ce se intampla daca pui mujdei in apa de baie

Posted by Alin Marinescu on Thursday, November 23, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru mujdei

Trucul de mai jos pare ciudat la prima vedere, dar are o serie de efecte nebanuite, pe care le vei simti pe propria piele inca de la prima incercare. Seara, dupa ce ai ajuns acasa de la birou, incearca sa faci o baie cu apa calduta, in care ai pus in prealabil o cana de usturoi pisat sau o jumatate de cana de praf de usturoi. Intra in cada si stai 30 de minute in apa, dupa care spala-te cu gel de dus sau sapun, asa cum faci in mod normal. La final vei observa ca te simti mult mai bine.

Motivul? Usturoiul are proprietatea de a extrage foarte usor si eficient toxinele din organism. Daca ai probleme cu tensiunea, o baie cu usturoi te va ajuta sa o reglezi. Nu in ultimul rand, daca ai febra musculara apeleaza cu incredere la acest truc! Vei scapa aproape de tot de durerea suparatoare.

De ce e bun usturoiul pentru sanatate

Tratarea cancerului – Da, usturoiul poate ajuta inclusiv in tratarea cancerului. Studiile au aratat ca anumite substante din compozitia usturoiului, cum ar fi dialil disulfidul, au efecte veritabile in distrugerea celulelor canceroase si ajuta la dezvotlarea unui sistem imunitar puternic. Usturoiul este cunoscut pentru reducerea dezvoltarii tumorilor papilare.
Echilibrarea tensiunii arteriale – Uimitor dar adevarat. Usturoiul poate ajuta la echilibrarea hipertensiunii arteriale. Medicina traditionala din Asia recunoaste faptul ca usturoiul este eficient in controlarea hipertesiunii arteriale, fapt confirmat de specialistii din intreaga lume. Pentru ca usturoiul sa contribuie la scaderea tensiunii arteriale, puteti consuma suc proaspat, un catel de usturoi in lapte cald sau pur si simplu un catel de usturoi, in fiecare zi.
Usturoiul este cunoscut pentru faptul ca ajuta la vindecarea infectiilor urechii la copii. Acesta actioneaza ca antibiotic natural, fara efecte secundare intrucat are puternice proprietati antibacteriene si antimicrobiene. Sucul crud obtinut din cativa catei de usturoi poate fi introdus direct in ureche. Acest lucru poate determina durere, intrucat ustoroiul incepe sa actioneze asupra microbilor care au declansat infectia. Durerea nu va persista foarte mult timp, iar infectia va fi inlaturata.
Usturoiul ca antibiotic – Usturoiul este un antibiotic natural si cea mai buna parte este ca acesta nu distruge si bacteriile sanatoase. Destul de multe persoane folosesc usturoiul ca antibiotic, in mod eficient.
Cresterea nivelului de antioxidanti – Usturoiul stimuleaza cresterea nivelului de antioxidanti din organism, ajuta la scaderea valorilor glucozei serice si a tensiunii arteriale.
Usturoiul ajuta la eliminarea toxinelor din organism, fiind o alternativa buna de detoxifiere.
Usturoiul contine alicina, un compus puternic care actioneaza ca antibiotic si ajuta la vindecarea infectiilor cutanate. Este interesant de stiut ca alicina se formeaza doar atunci cand usturoiul este taiat sau zdrobit.
In trecut usturoiul era recunoscut nu doar pentru faptul ca respingea vapirii ci si pentru faptul ca ajuta la vindecarea ranilor si vanatailor. De asemenea, usturoiul era un tratament popular pentru indigestie si balonare.
Usturoiul are efecte benefice si asupra pielii. Consumul regulat de usturoi tonifica pielea si o face neteda, iar unghiile devin mai tari. Un alt avantaj este ca usturoiul poate tine sub control matreata.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: ce se intampla daca pui mujdei in apa de baie