Ce se intampla daca iti masezi regulat talpile

Posted by Alin Marinescu on Tuesday, April 10, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Masajul la talpi are numeroase beneficii. Printre cele mai cunoscute se numara proprietatea de a-ti imbunatati viata sexuala. Potrivit expertilor, daca faci masaj la talpi o perioada mai indelungata, apetitul tau sexual va creste si calitatea activitatii sexuale se va imbunatati. in plus, este un mod bun de a incepe o noapte romantica: uleiuri esentiale cu proprietati afrodisiace si un masaj romantic si tandru pornind de la talpi te pot infierbanta.

Masajul la talpi imbunatateste circulatia, iar capacitatea de oxigen din corpul tau va creste cu 15% daca repeti procedura in mod constant. Bucura-te in fiecare seara de un scurt masaj la talpi si dimineata te vei trezi relaxata, cu forte proaspete si foarte odihnita. Totodata, acest tip de masaj este benefic pentru diabetici si ajuta la tratarea migrenelor si a durerilor de cap. Un studiu efectuat in Danemarca demonstreaza ca angajatii unei firme au simtiti efectele reale ale reflexoterapiei dupa doar 6 sedinte.

Acest tip de masaj ajuta din plin in lupta cu depresia si anxietatea si te ajuta sa te relaxezi chiar si in cele mai tensionate perioade din viata ta. Conform specialistilor, un masaj la talpi are un efect de durata si imbunatateste starea pacientului mult timp dupa ce picioarele acestuia au fost masate. Este excelent pentru reducerea tensiunii arteriale si scade considerabil nivelul de anxietate.

Daca esti la menopauza un masaj te poate ajuta mai mult decat iti imaginezi. Cele mai frecvente simptome ale menopauzei sunt instabilitatea emotionala, starile nervoase, anxietatea, insomnia  si depresia. Dupa cum am mentionat si mai sus, masajul talpilor ajuta in combaterea acestor simptome si ofera relaxare de lunga durata organismului.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: ce se intampla daca iti masezi regulat talpile