Ce sa nu faci dupa un tratament cosmetic

Posted by Alin Marinescu on Thursday, January 11, 2018 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru tratament cosmetic

Daca urmezi o schema de tratament pentru anumite afectiuni ale tenului la un salon de cosmetica, trebuie sa stii ca este indicat sa te abtii de la anumite obiceiuri odata ce ai iesit din salon. Pe langa alimentatie si odihna este recomandat sa apelezi si la tratamentele din saloanele de cosmetica. in felul acesta te vei putea bucura timp indelungat de o piele frumoasa. Pentru rezultate de durata este necesar sa stii ca atat inainte cat si dupa vizita la salon trebuie sa eviti anumite obiceiuri. Unul dintre ele, foarte daunator este acesta. 

Nu iti mai pune mana pe fata. Acesta este unul dintre cele mai nesanatoase obiceiuri pe care le avem. De fiecare data cand pui mana pe fata favorizezi aparitia cosurilor si secretia de sebuum. si asta deoarece mainile tale, desi par a fi curate, nu sunt intocmai. Este un gest aparent inofensiv care poate avea repercusiuni.

Spre exemplu, tratamentul HydraFacial se face cu ajutorul unui aparat special de hidrodermabraziune ce combină curăţarea, exfolierea tenului, extracţia punctelor negre şi a coşurilor cu hidratarea şi protecţia oferită de antioxidanţi, printr-o procedură non-invazivă şi non-iritantă care se realizează în etape succesive. Un avantaj important de menţionat este flexibilitatea tratamentului, personalizarea lui în funcţie de necesităţile pielii putând fi adaptat la orice tip de ten.

Procedura se face pe etape, iar terapeutul nu mai intra în contact direct cu tenul pacientului ci prin intermediul aplicatorului special al aparatului. Acesta are un dublu rol: prin intermediul unor capsule de unica folosinţă ce vin în contact direct cu pielea aplică o soluţie cu nutrienţii specifici etapei tratamentului, iar pe principiul de vacuum aspiră impurităţile şi curăţă tenul în profunzime.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: ce sa nu faci dupa un tratament cosmetic