Ce sa imbraci ca sa dormi mai bine

Posted by Alin Marinescu on Friday, January 12, 2018 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru somn de noapte

Specialistii de la Further More au descoperit o noua gama vestimentara care te ajuta sa dormi bine. Vezi cum sa te imbraci la culcare pentru a avea un somn de calitate. Exista imbracaminte pentru un somn odihnitor? Conform specialistor Further More, exista acum o gama noua de pijamale ce iti garanteaza un somn de calitate. Aceste pijamale pe care le imbraci la culcare si care poarta denumirea de “pijamale de inalta performanta” te ajuta sa dormi bine.

Gama Lunya este confortabila si cuprinde pantaloni care nu se ridica pe picior in timp ce dormi, camasi si bluze croite larg, topuri inspirate din tinutele atletilor, care nu se invart, nu te strang si nu aluneca. Pentru un somn de calitate ai nevoie sa imbraci la culcare o tinuta facuta din materiale de calitate. Gama nou inventata de imbracaminte pentru un somn odihnitor se potrivesc in functie de temperatura corporala. Dormi bine atunci cand porti bumbac biodegradabil, texturi flausate si o tesatura sintetica ce imita celuloza, un rayon numit modal. De ce conteaza ce imbraci la culcare pentru un somn de calitate? In primul rand, numai faptul ca stii ca ai facut constient un pas catre a dormi bine iti seteaza mintea sa se relaxeze si te ajuta sa te odihnesti.

Cum este indicat sa dormi: 4 pozitii sanatoase de somn

Atunci cand iti spui in gand ca te concentrezi pe a alege ceva ce iti imbunatateste calitatea somnului, vei inregistra mesajul subconstient si te vei odihni mai bine. In plus, te vor ajuta sa dormi bine si materialele ce se potrivesc in functie de temperatura corpului. Mai ales ca exista multe perioade in care temperatura corporala a femeii variaza, in functie de sarcina, dezechilibre homonale sau menstruatie. Gama creata special ca imbracaminte pentru un somn odihnitor previne supra-incalzirea pielii si trasnpiratia, iar materialele nu strang. 

In : Stiri din Sanatate 


Tags: ce sa imbraci ca sa dormi mai bine