Ce sa adaugi in sampon ca sa nu-ti mai cada parul

Posted by Alin Marinescu on Friday, October 20, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru spalare pe cap

Caderea parului, parul fragil si moale, varfurile despicate
, toate acestea sunt probleme cu care multe persoane se confrunta. Caderea parului poate sa apara din mai multe motive, cum ar fi factorul genetic sau stresul. O metoda simpla de a preveni acest lucru este sa-ti intaresti parul cu acest tratament adecvat.

in acest material poti gasi o reteta extraordinara de sampon pe care il poti face cu mana ta. E simplu, usor de facut si te ajuta sa faci economii. Ai nevoie de doar trei ingrediente: ulei de esenta de rozmarin, ulei de esenta de lamaie si capsule de vitamina E.

Reteta:

Ingrediente:
• sampon natural cu pH neutru
• Zece picaturi de ulei de rozmarin - perfect pentru o circulatie sanguina corespunzatoare si un bun intaritor pentru par
• Zece picaturi de ulei de lamaie - un antiseptic natural
• Doua capsule de vitamina E - cel mai important element care previne caderea parului

Instructiuni:
Procedura e foarte simpla. Toarna picaturile si adauga capsulele de vitamina E in samponul tau si totul este gata. iti recomandam sa folosesti acest sampon cu regularitate, cel putin o data la doua zile. Aplica pe parul umed si maseaza scalpul pentru 10 minute. in sfarsit, curata cu apa calduta. Datorita acestui sampon natural parul tau va creste intr-un mod uimitor.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: ce sa adaugi in sampon ca sa nu-ti mai cada parul