Ce proprietati benefice are uleiul de vetrice?

Posted by Alin Marinescu on Monday, April 9, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Mai multe branduri de frumusete traditionale au introdus uleiul de vetrice in produsele lor, datorita proprietatilor sale de calmare si de ingrijire a pielii. De ce nu ar trebui sa lipseasca uleiul de vetrice din trusa ta de make up?

Uleiul de vetrice, cunoscut si sub numele de blue tansy sau ulei de musetel albastru, are o nuanta albastra care provine de la floare. Acesta este cunoscut in domeniul ingrijirii pielii ca un antiinflamator calmant. Exista multe beneficii de aromaterapie care provin de la uleiul de vetrice, deoarece are o aroma calda de ierburi si este foarte bun pentru calmarea mintii si a emotiilor, precum si a anxietatii sau a gandurilor stresante. 

Atunci cand este utilizat intr-un amestec, uleiul de vetrice este excelent pentru hidratarea si tratarea pielii, datorita actiunilor sale antibacteriene, antifungice si antiinflamatoare, in timp ce pielea uscata, mancarimile si inflamatiile sunt linistite. Din acest motiv, este un plus extraordinar pentru un balsam, tratament sau ser de noapte. Acest ulei poate fi folosit ca o solutie antiinflamatoare si calmanta pentru ochii obositi. Exista si unt de corp care contine ulei de vetrice, acesta ajutand la calmarea iritatiei si inflamatiei pielii. 

Uleiul de vetrice a castigat popularitate in ultimii ani. Unele femei au probleme cu pielea din cauza stresului, mediului sau excesului de pastile si aleg sa foloseasca produse care con    in ulei de vetrice pentru a-si solutiona problemele. Tu ai vreun produs de ingrijire a pielii care sa contina ulei de musetel albastru? Daca nu, te-ai hotarat vreodata sa incerci? S-ar putea ca acesta sa te ajute sa rezolvi in mod natural problemele de piele cu care te confrunti zi de zi.

sursa: eva.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: ce proprietati benefice are uleiul de vetrice?