Ce probleme intime trateaza ceaiul de galbenele

Posted by Alin Marinescu on Monday, March 5, 2018 Under: Stiri din Sanatate

Galbenelele sunt plante cunoscute din timpuri stravechi pentru efectele lor tamaduitoare. Ele au efecte calmate, antiinflamatoare, dezinfectante, cicatrizante, hemostatice, imunostimulatoare etc. Astfel galbenelele aduc beneficii atat in preventie, cat si in tratamentul multor afectiuni:

- Leucoree;
- Boli genitale ca trichomonaza, candidoza, vaginite;
- Afectiuni ale tbului digestiv: ulcer gastric, gastrita, ulcer duodenal, colecistita,
- In convalescenta;
- Tulburari menstruale;
- Amelioreaza durerile menstruale;
- Amelioreaza simptomele din sindromul prmeenstrual;
- Compresele sunt utile in boli ale pielii, in cicatrizarea ranilor si dezinfectarea acestora (dar se foloseste numai dupa spalarea riguroasa a ranii cu apa si sapun si folosirea dezinfectantelor medicale si a unguentelor recomandate de medic – intrebati medicul daca doriti sa utilizati compresele naturiste).

Atunci cand utilizati ceaiurile, este foarte important sa cititi prospectul cu privire la modul de utilizare. Din pacate adesea prospectele ceaiurilor sunt incomplete, aceastea informand consumatorul despre modul de obtinere a infuziei, dar nu vorbeste despre numarul de cani care poate fi consumat intr-o zi. Unele ceaiuri sunt foarte active si nu trebuie consumate mai mult de doua-trei cani pe zi, cum este ceaiul verde, negru sau rosu de exemplu, ceaiuri foarte concentrate. Ceaiul de fructe nu are neaparat limite in privinta consumului. Ceaiurile mentionate mai sus se recomanda a se consuma totusi limitat avand in vedere natura medicinala a acestora si in general in cazul ceaiurilor medicinale se consuma pana la trei cani pe zi. Ceaiurile folosite in tratament nu exclud medicatia alopata ci o insotesc. Intrebati medicul inainte de utilizarea produselor naturiste in scop curativ.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: ce probleme intime trateaza ceaiul de galbenele