Ce probleme de sanatate se citesc in palme

Posted by Alin Marinescu on Tuesday, January 23, 2018 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru citit in palma

In palmele tale nu se poate citi doar viitorul cum sustin anumite persoane cu har, ci si starea de sanatate. Uitandu-te cu atentie atat la palme cat si la unghii vei putea sa sti din timp ce anume nu functioneaza corespunzator in corpul tau.

Stresul se citeste in palme

Sigur ti s-a intamplat si tie sa treci prin perioade mai stresante. In cazul in care acestea se prelungesc sau starea de anxietate nu este tratata corespunzator, palmele au tedinta de a transpira. Si asta deoarece temperatura lor creste. Daca nu ai de-a face cu o perioada agitata si observi ca ai palmele umede in marea majoritate a timpului, atunci verifica la medic activitatea glandei tiroide. Aceasta ar putea fi hiperactiva. Cand tiroida nu functioneaza corespunzator, este posibil sa te confrunti si cu o pierdere brusca de greutate.
Invata sa iti citesti corpul si nu lasa problemele sa se agraveze.

Ficatul si palmele rosii
Inrosirea palmelor nu se datoreaza exclusiv cresterii fluxului sangvin in zona respectiva. Adesea, cand exista probleme la nivelul ficatului sau ai consumat alcool in exces, te poti confrunta cu o inrosire la nivelul palmelor, in special spre extremitatile lor, cuprinzand de cele mai multe ori atat degetul mare cat si cel mic. Nu trebuie exclusa nici posibilitatea unei sarcini, probleme la nivelul glandei tiroide sau chiar prezenta artritei. Cert este ca orice schimbare observi la nivelul organismului trebuie sa mergi la un specialist pentru a investiga cauza.

Palmele umflate pot indica o problema a ovarelor
Daca ai observat anumite umflaturi la nivelul palmelor, mergi si testeaza starea de sanatate a ovarelor. In cazul umflaturilor prezente la nivelul articulatiilor degetelor, poate fi vorba despre prezenta artritei sau despre reumatism. De asemenea, la nivelul palmelor te poti confrunta si cu uscarea lor, lucru absolut anormal, deoarece palmele  sunt lubrifiate de sebumul pe care pielea il secreta in mod constant. Insa problemele de la nivelul tiroidei pot produce aceste dereglari in organism.

Excesul de cafea si tremuratul mainilor

Cafeaua si alcoolul in exces pot favoriza aparitia tremuratului mainilor, insa acest simptom mai poate fi citit si ca un semn incipient al maladiei Parkinson. Este bine de stiut si faptul ca nu doar palmele pot semnala anumite probleme, ci si unghiile. Cand acestea devin concave, organismul iti transmite prezenta unei anemii. In cazul afectiunilor cardiace, acestea vor avea tendinta de a deveni albastri, iar daca rinichii sunt cei afectati, vei observa cum la baza unghiile sunt decolorate, urmand ca spre varf sa se inchida la culoare. Acorda o atentie mai mare organismului tau si pretuieste sanatatea, pentru ca este mai buna decat toate!

sursa: clicksanatate.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: ce probleme de sanatate se citesc in palme