Ce poti manca inainte de culcare ca sa nu te ingrasi

Posted by Alin Marinescu on Friday, November 24, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru manca inainte de culcare

Ce sa mananci inainte de culcare, in asa fel incat sa iti treaca senzatia de foame, sa te simti bine, dar sa nici nu te ingrasi? O idee este banana! Are putine calorii si nici nu lasi mizerie in bucatarie!

Nu e bine sa mananci mult seara, la fel cum nu e bine sa mananci alimente cu un continut mare de calorii, pentru ca risti sa te ingrasi. In plus, daca mananci prea aproape de ora de culcare, s-ar putea sa iti fie mai greu sa te trezesti dimineata. Ca sa nu pui kilograme in plus si sa te odihnesti mai bine, afla ce sa mananci inainte de culcare ca sa nu te ingrasi. Te poti folosi de sugestiile nutritionistei Janet Brill, care a stat de vorba cu cei de la Womenshealthmag.com.

Mozzarella

Mozzarella este branza procesata, dar contine proteine si grasimi care te vor face sa te simti satula.

Un bol cu cereale

Nu consuma cereale indulcite, pentru ca s-ar putea sa nu mai reusesti sa adormi. Daca te intrebi ce sa mananci seara, incearca niste cereale integrale, cu carbohidrati complecsi, cum sunt fulgii de ovaz sau de porumb. Se digera usor si au aproximativ 200 de calorii per bol.

Iaurt grecesc degresat

Un iaurt grecesc degresat are in jur de 100-150 de calorii si contine proteine. In plus, calmeaza stomacul si nu ingrasa.

Un mar cu o lingura de unt de arahide

Merele au multe fibre si sunt satioase, iar proteinele din untul de arahide sau de migdale te fac sa te simti satula fara sa iti pice greu la stomac.

Morcovi mici

Morcovii baby sunt foarte nutritivi, gustosi si crocanti si nu ingrasa deloc!

O banana

O banana are 100 de calorii si e plina de fibre si triptofan, un aminoacid care relaxeaza, asa ca poti apela la acest fruct cu incredere cand nu stii ce sa mananci inainte de culcare. Ca un bonus, nici nu va trebui sa speli vasele dupa aceea!

In : Stiri din Sanatate 


Tags: ce poti manca inainte de culcare ca sa nu te ingrasi